Povezane vesti
Pankov posle debija: Zvezdaši treba da znaju, bićemo sve bolji i bolji
Mozzart sport 28.07.2019
"Odlično sam se osećao na terenu, ali nije bilo fizički lako", kazao novi štoper crveno-belih. Novi štoper Crvene zvezde Radovan Pankov upisao je debi u crveno-belim dresu sinoć u derbiju protiv niškog Radničkog (2:0). Prvi utisci više su nego… »
Pankov nakon debija: O ovome sam sanjao čitav život! Štoper otkrio zašto nosi broj šest
Hot sport 28.07.2019
Debi za Crvenu zvezdu u pobedi nad Radničkim 2:0 upisao je štoper Radovan Pankov i time ostvario veliki san. – O ovome sam sanjao celog života, zaista nije fraza. Zvezdaš sam od glave do pete. Naši navijači su najbolji na svetu, to stalno… »
"Delija sam od glave do: Pete!" Debitant Pankov otkrio zašto nosi baš onaj broj i oduševio navijače
Sportal blic 28.07.2019
Golovima Pavkova i Bena, Crvena zvezda je stigla do pobede nad Radničkim iz Niša u drugom kolu Superlige. Debi na zvaničnim utakmicama zabeležio je Radovan Pankov, štoper koji je u beogradski klub stigao upravo iz Radničkog, a koji nije skrivao… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 54 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 42 minutajoš 12 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad u Donjeckoj oblasti: Poginula jedna osoba, 12 povređeno
Euronews pre 25 minutajoš 11 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 25 minutajoš 1 povezana