Повезане вести
Панков после дебија: Звездаши треба да знају, бићемо све бољи и бољи
Моззарт спорт 28.07.2019
"Одлично сам се осећао на терену, али није било физички лако", казао нови штопер црвено-белих. Нови штопер Црвене звезде Радован Панков уписао је деби у црвено-белим дресу синоћ у дербију против нишког Радничког (2:0). Први… »
Панков након дебија: О овоме сам сањао читав живот! Штопер открио зашто носи број шест
Хот спорт 28.07.2019
Деби за Црвену звезду у победи над Радничким 2:0 уписао је штопер Радован Панков и тиме остварио велики сан. – О овоме сам сањао целог живота, заиста није фраза. Звездаш сам од главе до пете. Наши навијачи су најбољи на свету… »
"Делија сам од главе до: Пете!" Дебитант Панков открио зашто носи баш онај број и одушевио навијаче
Спортал блиц 28.07.2019
Головима Павкова и Бена, Црвена звезда је стигла до победе над Радничким из Ниша у другом колу Суперлиге. Деби на званичним утакмицама забележио је Радован Панков, штопер који је у београдски клуб стигао управо из Радничког, а… »
Вести дана »
Полиција запленила пет тона марихуане, аутоматске пушке, зољу и муницију у селу код Крушевца
Н1 Инфо пре 1 сатјош 53 повезане
Врхунац безобразлука: Неизабране ЕУ бирократе сада би да владају Србијом уместо Народне скупштине
Спутник пре 33 минутајош 29 повезаних
Шта значе нове визе за возаче камиона из Србије? Огласила се Европска комисија, ево како се објашњава.
Мондо пре 2 сатајош 91 повезана
Црвена звезда - Селта: Црвено-бели јуре победу и осмину финала Лиге Европе!
Курир пре 28 минутајош 55 повезаних
Министри Западног Балкана у уторак са Европском комисијом о проблемима превозника из региона
Невсмакс Балканс пре 9 минутајош 20 повезаних