Повезане вести

Панков после дебија: Звездаши треба да знају, бићемо све бољи и бољи

Панков после дебија: Звездаши треба да знају, бићемо све бољи и бољи

Моззарт спорт 28.07.2019
"Одлично сам се осећао на терену, али није било физички лако", казао нови штопер црвено-белих. Нови штопер Црвене звезде Радован Панков уписао је деби у црвено-белим дресу синоћ у дербију против нишког Радничког (2:0). Први… »
Панков након дебија: О овоме сам сањао читав живот! Штопер открио зашто носи број шест

Панков након дебија: О овоме сам сањао читав живот! Штопер открио зашто носи број шест

Хот спорт 28.07.2019
Деби за Црвену звезду у победи над Радничким 2:0 уписао је штопер Радован Панков и тиме остварио велики сан. – О овоме сам сањао целог живота, заиста није фраза. Звездаш сам од главе до пете. Наши навијачи су најбољи на свету… »
"Делија сам од главе до: Пете!" Дебитант Панков открио зашто носи баш онај број и одушевио навијаче

"Делија сам од главе до: Пете!" Дебитант Панков открио зашто носи баш онај број и одушевио навијаче

Спортал блиц 28.07.2019
Головима Павкова и Бена, Црвена звезда је стигла до победе над Радничким из Ниша у другом колу Суперлиге. Деби на званичним утакмицама забележио је Радован Панков, штопер који је у београдски клуб стигао управо из Радничког, а… »

Вести дана »