Повезане вести

Под утиском напада: Драстична мера Колашинца и Озила, Арсенал пружио подршку

Под утиском напада: Драстична мера Колашинца и Озила, Арсенал пружио подршку

Спортал блиц 28.07.2019
У лондонском тиму ову недељу обележио је стравични напад на Сеада Колашинца, Месута Озила и његову супругу због чега тандем Арсенала неће играти долазећи меч. Још увек под негативним утиском онога што им се десило, Озил и… »
Немања Матић, нови вођа Јунајтеда: Ово није тим за титуле, навијачи морају да буду стрпљиви

Немања Матић, нови вођа Јунајтеда: Ово није тим за титуле, навијачи морају да буду стрпљиви

Моззарт спорт 28.07.2019
"Покушаћу да водим ове момке најбоље што могу. Посебно оне што су на терену испред мене, они морају да слушају", поручио српски везиста. Немања Матић, последњи играч из актуелног састава Манчестер Јунајтеда који је освојио… »
Кад Матић анализира јунајтед, навијачи прогледају: "Квалитет и искуство доносе титулу. А ми немамо ни квалитет, ни искуство"

Кад Матић анализира јунајтед, навијачи прогледају: "Квалитет и искуство доносе титулу. А ми немамо ни квалитет, ни искуство"

Спортал блиц 28.07.2019
Фудбалски репрезентативац Србије Немања Матић врло објективно је анализирао ситуацију у Манчестер јунајтеду, чији је члан. "Квалитет и искуство доносе титулу. А ми у тренутном тиму немамо ни квалитет, ни искуство. Имамо пет или… »

Вести дана »