Povezane vesti

Pod utiskom napada: Drastična mera Kolašinca i Ozila, Arsenal pružio podršku

Pod utiskom napada: Drastična mera Kolašinca i Ozila, Arsenal pružio podršku

Sportal blic 28.07.2019
U londonskom timu ovu nedelju obeležio je stravični napad na Seada Kolašinca, Mesuta Ozila i njegovu suprugu zbog čega tandem Arsenala neće igrati dolazeći meč. Još uvek pod negativnim utiskom onoga što im se desilo, Ozil i Kolašinac su… »
Nemanja Matić, novi vođa Junajteda: Ovo nije tim za titule, navijači moraju da budu strpljivi

Nemanja Matić, novi vođa Junajteda: Ovo nije tim za titule, navijači moraju da budu strpljivi

Mozzart sport 28.07.2019
"Pokušaću da vodim ove momke najbolje što mogu. Posebno one što su na terenu ispred mene, oni moraju da slušaju", poručio srpski vezista. Nemanja Matić, poslednji igrač iz aktuelnog sastava Mančester Junajteda koji je osvojio Premijer ligu (sa… »
Kad Matić analizira junajted, navijači progledaju: "Kvalitet i iskustvo donose titulu. A mi nemamo ni kvalitet, ni iskustvo"

Kad Matić analizira junajted, navijači progledaju: "Kvalitet i iskustvo donose titulu. A mi nemamo ni kvalitet, ni iskustvo"

Sportal blic 28.07.2019
Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić vrlo objektivno je analizirao situaciju u Mančester junajtedu, čiji je član. "Kvalitet i iskustvo donose titulu. A mi u trenutnom timu nemamo ni kvalitet, ni iskustvo. Imamo pet ili šest vrhunskih… »

Vesti dana »