Povezane vesti
Pankov: San ispunjen, u Helsinkiju na pobedu
IndeksOnline 28.07.2019
BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov, nakon debija u pobedi protiv Radničkog 2:0, izjavio je da je ispunio san i najavio još bolje partije u nastavku sezone. “O ovome sam sanjao celog života, zaista nije fraza. Zvezdaš sam od glave do pete… »
Zbog te pesme Delija sam izabrao broj na dresu: Zvezdin defanzivac presrećan zbog debija!
Telegraf 28.07.2019
Pankov upisao prve minute u crveno-belom dresu. Radovan Pankov je napokon zvanično debitovao za Crvenu zvezdu! I to protiv kluba iz kog je letos stigao na Marakanu - Radničkog iz Niša! Rođeni Novosađanin je odigrao svih 90 minuta u pobedi srpskog… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 61 povezana

Izabrani novi predsednik i potpredsednik Odbora direktora Naftne industrije Srbije
Insajder pre 37 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Novi neuspešni pokušaj konstituisanja Skupštine Kosova pred istek roka Ustavnog suda, sednici prisustvovale i diplomate
Insajder pre 12 minutajoš 11 povezanih