Повезане вести
ЛСВ: Премијерка да смени Ненада Поповића
Данас 28.07.2019
Лига социјалдемократа Војводине позвала је данас премијерку Ану Брнабић да смени министра Ненада Поповића, наводећи да је Поповић својим изјавама да „европских интеграција више нема“ и да „српски политички брод треба окренути у… »
Микља: Не знам ниједног државника који има толико највећих пријатеља као Вучић
Н1 Инфо 28.07.2019
Новинар и писац Душан Микља сматра да српски политичари имају представу о себи - држава то сам ја. Сагласан је с редитељем Рајком Грлићем који каже да људи са ових простора више не одлазе "трбухом за крухом" већ из очајања… »
ЛСВ и ЛДП траже од премијерке да смени министра Поповића
Н1 Инфо 28.07.2019
ЛСВ и ЛДП траже да председница Владе Србије Ана брнабић смени министра задуженог за иновације Ненада Поповића након саопштења издатог у суботу у ком се оцењује да је после "свих порука" које је Београд претходних недеља добио… »
Вести дана »
УЖИВО Син аутопревозника Јаћимовића каже да ће његов отац ускоро бити пуштен на слободу (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после прве победе у „његовој“ Атини: „Још учим грчки, а осећам се заиста као код куће“
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
Временска прогноза за 5. новембар: Ујутру хладно, па раст температуре у току дана
Мондо пре 12 минутајош 2 повезане
Хрватска полиција привела три особе због инцидента на Данима српске културе у Сплиту
Данас пре 4 сатијош 1 повезана