Повезане вести

Ферштапен најбољи у Немачкој, Хамилтон излетео са стазе

Ферштапен најбољи у Немачкој, Хамилтон излетео са стазе

Моззарт спорт 28.07.2019
Фетел завршио као други, иако је почео на последњем месту. Возач Ред Була Макс Ферштапен победник је трке Формуле 1 за Велику награду Немачке. Холанђанин је био најбољи у трци на стази Хокенхајм, коју су захваљујући условима… »
Ферстапен победио у трци деценије

Ферстапен победио у трци деценије

Вести онлине 28.07.2019
Возач Ред Була Макс Ферстапен тријумфовао је на Великој награди Немачке, 11. трци овогодишњег шампионата Формуле 1 коју је обележио велики број инцидената. Млади Холанђанин је на стази „Хокенхајм“ уписао другу победу ове сезоне… »
Хамилтон разочаран: "Ја сам само човек..."

Хамилтон разочаран: "Ја сам само човек..."

Спортске.нет 28.07.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да је "само човек", после данашње лоше трке Формуле 1 за Велику награду Немачке, на којој је заузео 11. место. Хамилтон је кренуо са пол позиције на Хокенхајму, водио је до 29. круга када… »
Драма на ВН Немачке: Ферштапен други пут на постољу, Хамилтон тек на 11. позицији

Драма на ВН Немачке: Ферштапен други пут на постољу, Хамилтон тек на 11. позицији

Вечерње новости 28.07.2019
Друго место заузео је возач Ферарија Себастијан Фетел, који је кренуо са последњег 20. места, а трећи је био Данил Квјат из екипе Торо Росо. МАКС Ферштапен, возач Ред Була, победник је трке за ВН Немачке на стази у Хокенхајму… »
Верстапен пресрећан после победе: Направио сам окрет од 360 степени на стази

Верстапен пресрећан после победе: Направио сам окрет од 360 степени на стази

Хот спорт 28.07.2019
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је срећан због данашње победе у трци Формуле један за Велику награду Немачке. – Сјајно је победити овде. Било је незгодно донети праве одлуке, морали смо да будемо концентрисани… »
Рапсодија у Немачкој: ‘Дежа ви’ за победника Верстапена, Фетел са зачеља на друго место уз Руса на подијуму! (видео)

Рапсодија у Немачкој: ‘Дежа ви’ за победника Верстапена, Фетел са зачеља на друго место уз Руса на подијуму! (видео)

Хот спорт 28.07.2019
Макс Верстапен, холански возач Ред булл – Хонде, победио је данас на Великој награди Немачке Формуле један, на Хокенхајмрингу, у Баден-Виртембергу. Домаћи возач Себастијан Фетел, који је стартовао с 20 места, завршио је други… »
Формула 1: Ферштапен победио у Немачкој

Формула 1: Ферштапен победио у Немачкој

Данас 28.07.2019
Холандски возач и пилот Ред Була, Макс Ферштапен, победио је на фантастичној трци за ВН Немачке, док је други био Себастијан Фетел у Ферарију, а трећи Данил Квјат у Торо Росу. У најбољој трци у овој сезони видели смо прави… »
Верстапен срећан због победе на Хокенхајму

Верстапен срећан због победе на Хокенхајму

Бета 28.07.2019
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је срећан због данашње победе у трци Формуле 1 за Велику награду Немачке. "Сјајно је победити овде. Било је незгодно донети праве одлуке, морали смо да будемо концентрисани. Направио сам… »
Верстапен победио у хаотичној трци у Немачкој

Верстапен победио у хаотичној трци у Немачкој

Бета 28.07.2019
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је данас у драматичној трци Формуле 1 за Велику награду Немачке. Трка на стази у Хокенхајму почела је по киши, било је инцидената и излетања са стазе, а најбољи у целој ситуацији био је… »
Потпуна лудница – победа Ферстапена, Фетел на подијуму!

Потпуна лудница – победа Ферстапена, Фетел на подијуму!

Н1 Инфо 28.07.2019
Возач Ред Була Макс Ферстапен тријумфовао је на Великој награди Немачке, 11. трци овогодишњег шампионата Формуле 1 коју је обележио велики број инцидената. Млади Холанђанин је на стази „Хокенхајм“ уписао другу победу ове сезоне… »
Драма какву формула 1 не памти: Киша на вн Немачке и језиви судари, излетања и покварени болиди, Хамилтонов Мерцедес разлупан…

Драма какву формула 1 не памти: Киша на вн Немачке и језиви судари, излетања и покварени болиди, Хамилтонов Мерцедес разлупан…

Спортал блиц 28.07.2019
Кишовито време у Немачкој утицало је на велике незгоде са којима су се сусрели возачи Формуле 1 на недељној трци, поготово Луис Хамилтон који је после одличних квалификација као први отворио трку. Профитирао је Макс Верштапен… »

Вести дана »