Povezane vesti
Najmanje dvoje mrtvih u napadu na kabinet kandidata za potpredsednika Avganistana
Novi magazin 28.07.2019
Najmanje dve osobe su poginule i više od 20 je ranjeno danas u Kabulu u jakoj eksploziji i potonjem napadu na kabinet kandidata za potpredsednika Avganistana Amrulaha Saleha. Prvog dana kampanje za predsedničke izbore 28. septembra, nekoliko napadača… »
Napad na kabinet kandidata za potpredsednika Avganistana, najmanje dve žrtve
N1 Info 28.07.2019
Najmanje dve osobe su poginule i više od 20 je ranjeno u Kabulu u jakoj eksploziji i potonjem napadu na kabinet kandidata za potpredsednika Avganistana Amrulaha Saleha. Prvog dana kampanje za predsedničke izbore 28. septembra, nekoliko napadača upalo je… »
Kabul: Najmanje dvoje mrtvih u eksploziji, 25 povređenih
Dnevnik 28.07.2019
KABUL: U centru Kabula došlo je do snažne eksplozije u kojoj su poginule najmanje dve osobe, a naoružani napadači upali su u zgradu stranke Zeleni trend na čijem čelu je kandidat za potpredsednika Avganistana Amrula Saleh. Kako navodi Rojters, u… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 20 minutajoš 85 povezanih
Nikoli pukao film! Jokić isključen, nije želeo da trpi bezobrazluk (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 55 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
UŽIVO Tramp nakon pucnjave: Ovo me neće odvratiti od rata sa Iranom
Sputnik pre 19 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 29 minutajoš 10 povezanih