Povezane vesti

Nenad Lalatović: Kruševac je divan grad, Napredak zaslužuje Evropu!

Nenad Lalatović: Kruševac je divan grad, Napredak zaslužuje Evropu!

Hot sport 29.07.2019
Posle pobede njegovog tima nad Napretkom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da ovaj trijumf posvećuje svojoj devetogodišnjoj ćerci. Vojvodina je večeras pobedila Napredak rezultatom 0:2 (0:0), u drugom kolu Super lige Srbije… »
Lalatović: Pokazao sam da sam čovek, oni su niko i ništa

Lalatović: Pokazao sam da sam čovek, oni su niko i ništa

N1 Info 29.07.2019
Vojvodina je slavila na gostovanju Napretku (2:0), a nakon meča trener Novosađana Nenad Lalatović rekao je da pobedu posvećuje svojoj kćerki koju su navijači u Kruševcu vređali kada je prethodni put bio u ovom gradu, tada kao trener Radničkog… »
"Pravde i boga: Ima!" Uvek neki šou s Lalatovićem u Kruševcu, evo šta je poručio publici koja mu je vređala ćerku…

"Pravde i boga: Ima!" Uvek neki šou s Lalatovićem u Kruševcu, evo šta je poručio publici koja mu je vređala ćerku…

Sportal blic 29.07.2019
Vojvodina je u nedelju u Kruševcu pobedila Napredak sa 2:0 golovima Đuričina i Zukića u 2. kolu Superlige. Navijači kruševačkog tima i ovoga puta su vređali Nenada Lalatovića, stratega Novosađana, a on im nije ostao dužan - održao je… »
Drugi trijumf Novosađana: Vojvodina bolja od Napretka u Kruševcu

Drugi trijumf Novosađana: Vojvodina bolja od Napretka u Kruševcu

Večernje novosti 28.07.2019
Novosadski tim ima svih šest bodova posle dva kola, a Napredak nije osvojio nijedan bod. Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Kruševcu Napredak sa 2:0, u utakmici drugog kola Super lige Srbije. Vojvodina je povela u 49. minutu golom Ognjena… »
Revanš za poraz U ligi šampiona: Napoli bez muke porazio Liverpul na pripremama

Revanš za poraz U ligi šampiona: Napoli bez muke porazio Liverpul na pripremama

Sportal blic 28.07.2019
Fudbaleri Napolija savladali su Liverpul sa 3:0 u prijateljskom meču samo sedam dana pred Liverpulov meč sa Mančester sitijem u Komjuniti Šildu. Italijanski reprezentativac Lorenco Insinje bio je upleten u sva tri pogotka koja je Napoli postigao na… »

Vesti dana »