Povezane vesti
Šok ispovesti migranata koje su maltretirali hrvatski policajci: "Tukli su me i tukli. Rekao sam im da sam maloletan, a onda…
Blic 29.07.2019
Video-reportaža pod nazivom “Pretučeni i opljačkani - Kako hrvatska policija čuva svoje granice” još jednom skrenula je pažnju na nasilje i brutalnost sa kojom se migranti suočavaju na hrvatsko-bosanskoj granici. Reportaža počinje snimkom… »
Migranti u reportaži BBC-a: 'Hrvatska policija nas tuče'
Slobodna Evropa 29.07.2019
BBC je na svojoj naslovnici jutros objavio videoreportažu pod naslovom "Pretučeni i opljačkani - Kako hrvatska policija čuva svoje granice". Reportaža BBC-a počinje snimkom prelaza Maljevac na granici BiH i Hrvatske, koju pokušavaju prijeći… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana