Повезане вести

Легенда Јунајтеда тврди - Немању за капитена!

Легенда Јунајтеда тврди - Немању за капитена!

Спортске.нет 29.07.2019
Након Видића, ускоро бисмо могли да добијемо још једно лидера екипа на Олд Трафорду. Манчестер јунајтед у нову сезону улази са доста турбуленција. Капиталних појачања још увек нема, Оле Гунар Солскјер се очигледно ослања на… »
“Матић треба да буде капитен Манчестера”

“Матић треба да буде капитен Манчестера”

Вести онлине 29.07.2019
Српски везиста има све неопходне квалитете да постане капитен Манчестер јунајтеда, сматра легендарни фудбалер Брајан Робсон. Робсон (био је играч Јунајтеда од 1981. до 1994. године), верује да би Немања Матић требало да буде… »
Робсон: Матића за капитена Јунајтеда

Робсон: Матића за капитена Јунајтеда

Н1 Инфо 29.07.2019
Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Брајан Робсон сматра да је српски репрезентативац Немања Матић идеално решење за капитена Црвених ђавола. Менаџер екипе са Олд Трафоирда Олд Гунар Солшер још није одлучио ко ће носити… »
Време је за Србина капитена: Матића предложила легенда!

Време је за Србина капитена: Матића предложила легенда!

Мондо 29.07.2019
Иако је срамежљиво примио ту информацију, сигурно и Немања Матић размишља о томе да буде и званични лидер Јунајтеда... Оле Гунар Солскјер и даље није донео важну одлуку. Одласком Антонија Валенсије из клуба, Манчестер… »
Матић: Игра ми је битнија од траке

Матић: Игра ми је битнија од траке

Вечерње новости 28.07.2019
Нека менаџер одлучи, а свакако сам почаствован што сам у конкуренцији - каже фудбалер Манчестер јунајтеда. МАНЧЕСТЕР јунајтед ће после одласка Еквадорца Антонија Валенсије добити новог капитена у предстојећој сезони, а међу… »

Вести дана »