Povezane vesti

Legenda Junajteda tvrdi - Nemanju za kapitena!

Legenda Junajteda tvrdi - Nemanju za kapitena!

Sportske.net 29.07.2019
Nakon Vidića, uskoro bismo mogli da dobijemo još jedno lidera ekipa na Old Trafordu. Mančester junajted u novu sezonu ulazi sa dosta turbulencija. Kapitalnih pojačanja još uvek nema, Ole Gunar Solskjer se očigledno oslanja na postojeću ekipu, pa… »
“Matić treba da bude kapiten Mančestera”

“Matić treba da bude kapiten Mančestera”

Vesti online 29.07.2019
Srpski vezista ima sve neophodne kvalitete da postane kapiten Mančester junajteda, smatra legendarni fudbaler Brajan Robson. Robson (bio je igrač Junajteda od 1981. do 1994. godine), veruje da bi Nemanja Matić trebalo da bude lider „crvenih… »
Robson: Matića za kapitena Junajteda

Robson: Matića za kapitena Junajteda

N1 Info 29.07.2019
Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Brajan Robson smatra da je srpski reprezentativac Nemanja Matić idealno rešenje za kapitena Crvenih đavola. Menadžer ekipe sa Old Trafoirda Old Gunar Solšer još nije odlučio ko će nositi kapitensku traku… »
Vreme je za Srbina kapitena: Matića predložila legenda!

Vreme je za Srbina kapitena: Matića predložila legenda!

Mondo 29.07.2019
Iako je sramežljivo primio tu informaciju, sigurno i Nemanja Matić razmišlja o tome da bude i zvanični lider Junajteda... Ole Gunar Solskjer i dalje nije doneo važnu odluku. Odlaskom Antonija Valensije iz kluba, Mančester junajted je ostao bez… »
Matić: Igra mi je bitnija od trake

Matić: Igra mi je bitnija od trake

Večernje novosti 28.07.2019
Neka menadžer odluči, a svakako sam počastvovan što sam u konkurenciji - kaže fudbaler Mančester junajteda. MANČESTER junajted će posle odlaska Ekvadorca Antonija Valensije dobiti novog kapitena u predstojećoj sezoni, a među petoricom kandidata… »

Vesti dana »