Povezane vesti
Lepa Nata moli za pomoć, kako je se mama ne bi odrekla!
Mondo 29.07.2019
Bekvalčevu je sačekalo iznenađenje ispred salaša. Pevačica Nataša Bekvalac dobila je osam prinova na svom imanju. Naime, neko joj je ostavio mladunce pasa ispred njenog salaša koji se nalazi nedaleko od Novog Sada. Ona je ovim povodom na svom Instagram… »
Bekvalčeva pronašla 8 mališana pokraj kuće! Saša matić ispunio želju slepoj devojčici! (kurir TV)
Kurir 29.07.2019
Nataša Bekvalac je veliki ljubitelj životinja, pa ju je baš pogodilo što je neko ostavio osam štenadi kraj njenog salaša. "Ako želite nekog od ovih lepotana pišite mi...mama će me se odreći preko novina ukoliko ih budem njoj ostavila", napisala je Nata… »
"Majka će da me se odrekne": Nataša Bekvalac objavila video zbog kojeg ne prestaju da se nižu komentari
Blic 29.07.2019
Nataša Bekvalac oduvek je važila za poznatu ličnost "bez dlake na jeziku". Tako je bilo i ovaj put, kada je, osim što je nasmejala mnoge, snimila video zbog kojeg su joj bukvalno aplaudirali. Naime, ispred Natašinog ulaza u salaš su nepoznati ljudi… »
Ne dajte da me se odrekne majka! Nataša Bekvalac očajna: Molim vas! A znate da to nikada ne radim! (video)
Kurir 29.07.2019
Nije tajna koliko je pevačica Nataša Bekvalac slaba na životinje, te zato i ne čudi to koliko se oduševila kada je ugledala osam štenadi kraj svog salaša. Kako je objasnila putem svog Instagram profila, nije joj poznato čiji su niti odakle su se tu… »
Saši Matiću prišla slepa devojčica (16), a kad su ukrstili glasove svi su pali u trans! Pevač je siguran da će ona dotaći…
Kurir 29.07.2019
Saši Matiću nakon koncerta u Knjaževcu prišla je šesnaestogodisnja Lana, koja je pre tri godine potpuno izgubila vid. Kako nam je njena majka rekla, Lanino slepilo posledica je mutacije naslednog gena. Njena dijagnoza je konačna, a bolest neizlečiva… »
Vesti dana »

Osmaci polažu malu maturu od 23. do 25. juna: Kojih pravila treba da se pridržavaju?
Glas Zaječara pre 44 minutajoš 20 povezanih

Studenti Visoke poslovne škole u Novom Sadu se zahvalili građanima, otkazan ispitni rok
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Pojačana kontrola u Kragujevcu: Policija na ulicama zbog alkohola i droge
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih