Повезане вести
Лепа Ната моли за помоћ, како је се мама не би одрекла!
Мондо 29.07.2019
Беквалчеву је сачекало изненађење испред салаша. Певачица Наташа Беквалац добила је осам принова на свом имању. Наиме, неко јој је оставио младунце паса испред њеног салаша који се налази недалеко од Новог Сада. Она је овим… »
Беквалчева пронашла 8 малишана покрај куће! Саша матић испунио жељу слепој девојчици! (курир ТВ)
Курир 29.07.2019
Наташа Беквалац је велики љубитељ животиња, па ју је баш погодило што је неко оставио осам штенади крај њеног салаша. "Ако желите неког од ових лепотана пишите ми...мама ће ме се одрећи преко новина уколико их будем њој… »
"Мајка ће да ме се одрекне": Наташа Беквалац објавила видео због којег не престају да се нижу коментари
Блиц 29.07.2019
Наташа Беквалац одувек је важила за познату личност "без длаке на језику". Тако је било и овај пут, када је, осим што је насмејала многе, снимила видео због којег су јој буквално аплаудирали. Наиме, испред Наташиног улаза у салаш… »
Не дајте да ме се одрекне мајка! Наташа Беквалац очајна: Молим вас! А знате да то никада не радим! (видео)
Курир 29.07.2019
Није тајна колико је певачица Наташа Беквалац слаба на животиње, те зато и не чуди то колико се одушевила када је угледала осам штенади крај свог салаша. Како је објаснила путем свог Инстаграм профила, није јој познато чији су… »
Саши Матићу пришла слепа девојчица (16), а кад су укрстили гласове сви су пали у транс! Певач је сигуран да ће она дотаћи…
Курир 29.07.2019
Саши Матићу након концерта у Књажевцу пришла је шеснаестогодисња Лана, која је пре три године потпуно изгубила вид. Како нам је њена мајка рекла, Ланино слепило последица је мутације наследног гена. Њена дијагноза је коначна… »
Вести дана »

Саудијска Арабија видела моћног Синера - један час тениса у победи над Ђоковићем
РТС пре 17 минутајош 48 повезаних

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 19 минутајош 25 повезаних

Студенти из Србије у трци за престижну награду Сахаров: Европа их види
Луфтика пре 7 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 6 сатијош 35 повезаних