Повезане вести

Дегенек: Арапи су хтели да ме продају у Кину, Звезда ми је била једина жеља!

Дегенек: Арапи су хтели да ме продају у Кину, Звезда ми је била једина жеља!

Моззарт спорт 29.07.2019
“Нови стручни штаб Ал Хилала је почео да склања све староседеоце, поред мене и Едуарда, Соријана, Ботију”, поручио је повратник у црвено-беле редове. Чекала је дуго Црвена звезда Милоша Дегенека и на крају је дочекала. Убеђени… »
Прво званично појачање Копенхагена за Звезду: Потписао бивши бек Евертона

Прво званично појачање Копенхагена за Звезду: Потписао бивши бек Евертона

Моззарт спорт 29.07.2019
Реч је о искусном Костариканцу. Ургентно се тражила замена за Роберта Скова, али Копенхаген је уочи пројектованих мечева са Црвеном звездом довео левог бека. Нови члан данског шампиона је стандардни леви бек репрезентације… »
Дегенек: Сањамо нови Салцбург

Дегенек: Сањамо нови Салцбург

Вечерње новости 29.07.2019
Може да се деси да поново играмо у Лиги шампиона, да не верујем не бих ни играо, нити се враћао. Урадићемо све да поново будемо део елите - рекао је дефанзивац Звезде. ПОВРАТАК Милоша Дегенека код навијача Црвене звезде је прво… »
Копенхаген се појачао за Звезду, стигао играч са дугогодишњим премијерлигашким искуством!

Копенхаген се појачао за Звезду, стигао играч са дугогодишњим премијерлигашким искуством!

Спортске.нет 29.07.2019
У питању је леви бек чија се тржишна вредност на ''Трансфермаркту'' процењује на два милиона евра. Пар дана пошто је остао без свог најубојитијег играча, Роберта Скова, који је постао нови фудбалер немачког Хофенхајма… »
Право из ‘веш машине’: Копенхаген довео бившег премијерлигаша, представио га на оригиналан начин (видео)

Право из ‘веш машине’: Копенхаген довео бившег премијерлигаша, представио га на оригиналан начин (видео)

Хот спорт 29.07.2019
Потенцијални противник Црвене звезде у трећем колу квалификација за Лигу шампиона појачао се бившим дефанзивцем Евертона. Након што је Копенхаген продао Роберта Скова у Хофенхајм, упркос жељи тренера Солбакена да он остане… »
Појачање "из веш машине": Копенхаген за Звезду довео познато име, бивши бек Евертона представљен на комичан начин /видео/…

Појачање "из веш машине": Копенхаген за Звезду довео познато име, бивши бек Евертона представљен на комичан начин /видео/…

Спортал блиц 29.07.2019
Копенхаген је продао Роберта Скова Хофенхајму, а део зарађеног новца утрошио је у велико појачање - репрезентативца Костарике ког је преставио на врло необичан начин. Брајан Овједо потписао је у понедељак трогодишњи уговор са… »
Како је Звезда вратила Дегенека: Шала с Терзом на стази

Како је Звезда вратила Дегенека: Шала с Терзом на стази

Мондо 29.07.2019
Можда се играч шалио, али директор није... Брзо је Милош Дегенек постао љубимац навијача Црвене звезде, али се исто тако брзо и растао са шампионом Србије. После само шест месеци у клубу отишао је прошле зиме у Саудијску… »
(Не)очекивани повратак: Дегенек: У Саудијској Арабији сам двапут седмично гледао мечеве са Салцбургом и Ливерпулом!

(Не)очекивани повратак: Дегенек: У Саудијској Арабији сам двапут седмично гледао мечеве са Салцбургом и Ливерпулом!

Спортал блиц 29.07.2019
Нови-стари фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да му је драго што се вратио на "Маракану" како би завршио започети посао и освојио титулу првака Србије, али и поново играо у Лиги шампиона. Аустралијски репрезентативац… »
Милош Дегенек: Нисам желео да одем из Звезде, али сам морао да помогнем клубу!

Милош Дегенек: Нисам желео да одем из Звезде, али сам морао да помогнем клубу!

Хот спорт 29.07.2019
Нови-стари фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да се вратио на “Маракану” како би завршио започет посао и освојио титулу првака Србије, али и поново играо у Лиги шампиона. Аустралијски репрезентативац ће после само… »

Вести дана »