Povezane vesti
Preminuo glumac kojeg je Srbija obožavala: Eduardo Gomez je dočekao 68. rođendan, a dan posle otišao u legendu
Kurir 29.07.2019
Španski glumac Eduardo Gomez (68), poznat po seriji "Moje drage komšije" je preminuo. On je u početku igrao kratke epizodne uloge, a zarađivao je radeći kao zidar i prodavac enciklopedija. Popularnost je stekao u seriji "Moje drage komšije", igrajući… »
Preminuo glumac koga smo voleli: Srbija ga je obožavala zbog humora, imao je neobičan život
Blic 29.07.2019
Španski glumac Eduardo Gomez (68), poznat po seriji "Moje drage komšije" je preminuo. On je u početku igrao kratke epizodne uloge, a zarađivao je radeći kao zidar i prodavac enciklopedija. Popularnost je stekao u seriji "Moje drage komšije", igrajući… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Serbian News Media pre 15 minutajoš 26 povezanih
Putin upozorava: Pad isporuka gasa sa Bliskog istoka osetiće ceo svet
Sputnik pre 1 satjoš 110 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 23 povezane
Trampovi izaslanici iznenada otkazali planiranu posetu Izraelu! Američki predsednik će održati nenajavljenu konferenciju za medije! Bukti rat sa Iranom!
Kurir pre 25 minutajoš 54 povezane
U Lučanima posle prigovora ponovo proglašena izborna lista “Zvuk pravde – Zajedno za studente“
Morava info pre 2 satajoš 25 povezanih