Povezane vesti
Majka devojčice koja je nestala u Nišu: Dete mi je naivno, krenula je sa starijim čovekom koji ju je pozvao da upozna njegove…
Kurir 30.07.2019
"Moja ćerka je u subutu u 6 časova izašla iz kuće da proda knjige koje joj više nisu potrebne, a onda je tog dana trebalo da se nađe sa drugaricom. U nekom trenutku sela je sa drugaricom u obližnji kafić u centru da popiju sok i tada joj je prišao… »
Pronađena devojčica (13) iz Niša za kojom je policija tragala
Danas 30.07.2019
Policija je u Nišu pronašla 13-godišnju devojčicu čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak. Iz policije su rekli da je devojčica nepovređena, a detalji o tome gde se nalazila i razlog nestanka nisu otkriveni. Mediji prenose da je devojčica pronađena u… »
Kraj potrage: Nađena devojčica (13) iz Niša
Blic 29.07.2019
Trinaestogodišnja A. D. čiji je nestanak prijavljen policiji, večeras je pronađena, nezvanično saznaje "Blic". - Devojčica je dobro i zajedno je sa svojom porodicom - rekao nam je sagovornik upućen u slučaj. Ipak, o tome gde je bila sve vreme, nismo… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 41 minutajoš 50 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane