Povezane vesti

Iz Rusije s ljubavlju

Iz Rusije s ljubavlju

Politika 30.07.2019
Do kraja godine dobićemo i četiri borbena helikoptera Mi-35, tri transportna helikoptera Mi-17, još 20 vozila BRDM-2MS i tenkove T-72, ovo je posebna prilika da zahvalim predsedniku Vladimiru Putinu, kazao je Aleksandar Vučić. Niš – Predsednik… »
NATO će da odlepi: Vulin doneo još lepih vesti za Srbiju! Ovakve zveri naša zemlja još nije imala (video)

NATO će da odlepi: Vulin doneo još lepih vesti za Srbiju! Ovakve zveri naša zemlja još nije imala (video)

Pravda 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Vulin je podsetio da je Srbija od Rusije kupila četiri nova helikoptera Mi-35 i tri Mi-17. "To su… »
Ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 u Srbiji krajem ove ili početkom sledeće godine

Ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 u Srbiji krajem ove ili početkom sledeće godine

Sputnik 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za RTS da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Gostujući u Dnevniku RTS-a, Aleksandar Vulin je rekao da je Srbija od Rusije kupila četiri… »
Vulin: Naoružavanje u funkciji mira, Srbija pouzdan partner NATO

Vulin: Naoružavanje u funkciji mira, Srbija pouzdan partner NATO

Slobodna Evropa 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da „politika vojne neutralnosti Srbiji omogućava da sama donosi odluke“ i da se „snabdeva i naoružava tamo gde misli da je potrebno“. Vulin je to rekao komentarišući odgovor NATO dostavljen Radiju… »
Vulin: Naoružanje u funkciji mira

Vulin: Naoružanje u funkciji mira

Dnevnik 30.07.2019
BEOGRAD: Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RTS da politika vojne neutralnosti, koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, znači da zemlja sama donosi odluke, snabdeva se i naoružava tamo gde misli da treba, napominjući da se… »
Vulin najavio: Ruski helikopteri stižu krajem godine ili početkom iduće

Vulin najavio: Ruski helikopteri stižu krajem godine ili početkom iduće

Večernje novosti 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u… »
Vulin: Helikopteri u Srbiji do početka iduće godine, naoružavanje u funkciji mira

Vulin: Helikopteri u Srbiji do početka iduće godine, naoružavanje u funkciji mira

Novi magazin 30.07.2019
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin kazao je danas da očekuje da četiri helikoptera Mi-35 i tri Mi-17 iz Rusije stignu do kraja ove ili početkom sledeće godine. "Dobićemo helikoptere koji su potpuno novi i koji su najkvalitetniji na svetu u… »

Vesti dana »