Повезане вести

Из Русије с љубављу

Из Русије с љубављу

Политика 30.07.2019
До краја године добићемо и четири борбена хеликоптера Ми-35, три транспортна хеликоптера Ми-17, још 20 возила БРДМ-2МС и тенкове Т-72, ово је посебна прилика да захвалим председнику Владимиру Путину, казао је Александар Вучић… »
НАТО ће да одлепи: Вулин донео још лепих вести за Србију! Овакве звери наша земља још није имала (видео)

НАТО ће да одлепи: Вулин донео још лепих вести за Србију! Овакве звери наша земља још није имала (видео)

Правда 30.07.2019
Министар одбране Александар Вулин рекао је да ће руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17 бити допремљени у Србију до краја ове или почетком следеће године. Вулин је подсетио да је Србија од Русије купила четири нова хеликоптера Ми-35 и… »
Вулин: Наоружавање у функцији мира, Србија поуздан партнер НАТО

Вулин: Наоружавање у функцији мира, Србија поуздан партнер НАТО

Слободна Европа 30.07.2019
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да „политика војне неутралности Србији омогућава да сама доноси одлуке“ и да се „снабдева и наоружава тамо где мисли да је потребно“. Вулин је то рекао коментаришући одговор НАТО… »
Руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17 у Србији крајем ове или почетком следеће године

Руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17 у Србији крајем ове или почетком следеће године

Спутник 30.07.2019
Министар одбране Александар Вулин рекао је за РТС да ће руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17 бити допремљени у Србију до краја ове или почетком следеће године. Гостујући у Дневнику РТС-а, Александар Вулин је рекао да је Србија од… »
Вулин најавио: Руски хеликоптери стижу крајем године или почетком идуће

Вулин најавио: Руски хеликоптери стижу крајем године или почетком идуће

Вечерње новости 30.07.2019
Министар одбране Александар Вулин рекао је да ће руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17 бити допремљени у Србију до краја ове или почетком следеће године. Министар одбране Александар Вулин рекао је да ће руски хеликоптери Ми-35 и Ми-17… »
Вулин: Наоружање у функцији мира

Вулин: Наоружање у функцији мира

Дневник 30.07.2019
БЕОГРАД: Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је за РТС да политика војне неутралности, коју води председник Србије Александар Вучић, значи да земља сама доноси одлуке, снабдева се и наоружава тамо где мисли да… »
Вулин: Хеликоптери у Србији до почетка идуће године, наоружавање у функцији мира

Вулин: Хеликоптери у Србији до почетка идуће године, наоружавање у функцији мира

Нови магазин 30.07.2019
Министар одбране Србије Александар Вулин казао је данас да очекује да четири хеликоптера Ми-35 и три Ми-17 из Русије стигну до краја ове или почетком следеће године. "Добићемо хеликоптере који су потпуно нови и који су… »

Вести дана »