Povezane vesti
Iz Rusije s ljubavlju
Politika 30.07.2019
Do kraja godine dobićemo i četiri borbena helikoptera Mi-35, tri transportna helikoptera Mi-17, još 20 vozila BRDM-2MS i tenkove T-72, ovo je posebna prilika da zahvalim predsedniku Vladimiru Putinu, kazao je Aleksandar Vučić. Niš – Predsednik Srbije… »
NATO će da odlepi: Vulin doneo još lepih vesti za Srbiju! Ovakve zveri naša zemlja još nije imala (video)
Pravda 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Vulin je podsetio da je Srbija od Rusije kupila četiri nova helikoptera Mi-35 i tri Mi-17. "To su… »
Vulin: Naoružavanje u funkciji mira, Srbija pouzdan partner NATO
Slobodna Evropa 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da „politika vojne neutralnosti Srbiji omogućava da sama donosi odluke“ i da se „snabdeva i naoružava tamo gde misli da je potrebno“. Vulin je to rekao komentarišući odgovor NATO dostavljen Radiju Slobodna… »
Ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 u Srbiji krajem ove ili početkom sledeće godine
Sputnik 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za RTS da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Gostujući u Dnevniku RTS-a, Aleksandar Vulin je rekao da je Srbija od Rusije kupila četiri nova… »
Vulin najavio: Ruski helikopteri stižu krajem godine ili početkom iduće
Večernje novosti 30.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u Srbiju do kraja ove ili početkom sledeće godine. Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će ruski helikopteri Mi-35 i Mi-17 biti dopremljeni u… »
Vulin: Naoružanje u funkciji mira
Dnevnik 30.07.2019
BEOGRAD: Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RTS da politika vojne neutralnosti, koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, znači da zemlja sama donosi odluke, snabdeva se i naoružava tamo gde misli da treba, napominjući da se… »
Vulin: Helikopteri u Srbiji do početka iduće godine, naoružavanje u funkciji mira
Novi magazin 30.07.2019
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin kazao je danas da očekuje da četiri helikoptera Mi-35 i tri Mi-17 iz Rusije stignu do kraja ove ili početkom sledeće godine. "Dobićemo helikoptere koji su potpuno novi i koji su najkvalitetniji na svetu u svojoj… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 49 minutajoš 32 povezane
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 44 minutajoš 107 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih