Povezane vesti
Slađana Tomašević jedva je vodila program! Progutala knedlu naočigled cele Srbije čim je njegovo ime izgovorila! Oči pune…
Kurir 30.07.2019
Slađana Tomašević skrhana je otkako je saznala da joj je preminuo kolega Igor Bulat. "Beogradsku hroniku" jedva je povela. Voditeljki je glas sve vreme podrhtavao, a u očima nazirale su joj se suze, koje su zasigurno lile pre i posle emisije. "Teško… »
"Tuga i bol hvataju me za gušu": Marko Bulat slomljen zbog velikog gubitka, oprostio se od brata Igora rečima koje paraju…
Blic 30.07.2019
Novinar i urednik Radio Televizije Srbije Igor Bulat preminuo je u 48. godini nakon borbe sa kratkom i teškom bolešću, a njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, dirljivim rečima se oprostio od brata. - I sada kada prošao je dan, i tmina noći… »
"Tuga i bol hvataju me za gušu...": Potresna objava Marka Bulata nakon smrti brata Igora (foto)
Telegraf 30.07.2019
- Voli te tvoj mlađi brat - napisao je Marko. Novinar RTS-a Igor Bulat preminuo je u 48. godini života nakon kratke i teške bolesti. Od njega se oprostio i njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, koji se oglasio na Instagramu potresnim statusom. - I… »
Prva objava Marka Bulata otkako je ostao bez brata! Pevač jedva prevalio preko usana šta se desilo: Potresna poruka slama…
Kurir 30.07.2019
Igor Bulat, novinar i urednik, preminuo je u 48. godini posle kratke i teške bolesti. Njegovog rođenog brata, pevača Marka Bulata, tužne vesti sačekale su u Loznici. "Molim vas, razumite moju bol. Izgubio sam rođenog brata. Ovo je najteži trenutak… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 7 satijoš 1 povezana