Povezane vesti
Kako je 1995. američki F-16 oboren iznad Republike Srpske
Politika 30.07.2019
'Medžik' je dobio informaciju sa špijunskog satelita da se tačno ispod mene nalaze rakete, ali zbog ometane radio-veze mi nikad nismo dobili tu poruku”, kaže pilot Skot Ogrejdi. Pilot američkog aviona F-16 Skot Ogrejdi ispričao je kako je njegova… »
Ispovest iz američkog kokpita u plamenu: "Kako su Srbi oborili moj F-16"
Telegraf 30.07.2019
Igra mačke i miša trajala je nedelju dana. Pilot američkog aviona F-16 Skot Ogrejdi ispričao je do detalja kako je njegova letelica oborena iznad Republike Srpske u junu 1995. godine, tokom napada NATO-a na položaje bosanskih Srba. Ogrejdi je zajedno sa… »
Ispovest američkog pilota: F-16 kojeg su oborili Srbi "Plamen i vrelina razlili su se kokpitom. Počeo sam divlje da se otimam…
Blic 30.07.2019
Pilot američkog aviona “F-16” Skot Ogrejdi ispričao je do detalja kako je njegova letelica oborena iznad Republike Srpske u junu 1995. godine, tokom napada NATO-a na srpske položaje, kada ga je srpska protivvazduhoplovna odbrana pogodila bez pomoći… »
Ispovest iz američkog kokpita u plamenu: Kako su Srbi oborili moj F-16
Sputnik 30.07.2019
Pilot američkog aviona F-16 Skot Ogrejdi ispričao je do detalja kako je njegova letelica oborena iznad Republike Srpske u junu 1995. godine, tokom napada NATO-a na položaje bosanskih Srba. Ogrejdi je zajedno sa Bobom Rajtom krenuo u napad na Srbe iz baze… »
Vesti dana »
Nastavljen pad nataliteta u Srbiji: U prvih 11 meseci rođene 53.283 bebe, za 1.886 manje u odnosu na isti period lani
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 41 povezana
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 56 minutajoš 33 povezane
Vučić: Ne mešam se u rad pravosuđa, ali pravda za nadstrešnicu mora da bude zadovoljena
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih
Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana
Nova pre 1 satjoš 31 povezana