Повезане вести

Наташа Беквалац снима ријалити шоу?

Наташа Беквалац снима ријалити шоу?

Вести онлине 30.07.2019
Поп звезда Наташа Беквалац решила је да постане ријалити звезда! Како пише „Информер“, Наташа ускоро почиње да снима сопствени ријалити шоу по узору на Кардашијанове. Поред Наташе, у ријалитију ће се појављивати њене сестре… »
Фотографија албанске певачице прикупила скоро милион лајкова (ФОТО)

Фотографија албанске певачице прикупила скоро милион лајкова (ФОТО)

Вести онлине 30.07.2019
Планетарно популарна албанска певачица Рита Ора на друштвеној мрежи Инстаграм објавила је фотографију са летовања која је окупила велики број коментара на њено експлицитно издање. Хопе иоу’ре алл хавинг а греат суммер холидаи… »
Породица Ђогани опет ратује? Адам испрозивао весну: Ти си нижи ранг од мене, ја сам популарнији! (видео)

Породица Ђогани опет ратује? Адам испрозивао весну: Ти си нижи ранг од мене, ја сам популарнији! (видео)

Курир 30.07.2019
Адам Ђогани и његова стрина Весна нашли су се заједно на базену, а онда је међу њима кренула препирка. Бивши задругар је својо стрини рекао како је од ње популарнији, а све зато што има верификован налог на Инстаграму. Реч је… »
"Нижи си ранг од мене": Адам Ђогани се овако обратио стрини Весни, а она одмах одреаговала

"Нижи си ранг од мене": Адам Ђогани се овако обратио стрини Весни, а она одмах одреаговала

Блиц 30.07.2019
Весна и Ђоле Ђогани летују у Црној Гори са децом, али и Ђолетовим братанцем Адамом Ђоганијем. Док су се одмарали на базену, Адам је одлучио да се нашали са стрином Весном, с обзиром на то да је недавно добио верификован налог на… »
Марија Каран на базену носи накит због ког се за женом сви окрећу: Толико је елегантан и женствен да овај тренд нећете…

Марија Каран на базену носи накит због ког се за женом сви окрећу: Толико је елегантан и женствен да овај тренд нећете…

Курир 30.07.2019
На плажи многи преферирају минимализам и не воле да носе накит, али то уме да буде изузетно елегантно и неупадљиво када се понесе са укусом. Глумица Марија Каран окачила је на свом Инстаграму фотку у бикинију који је истакао… »
Наташа Беквалац са сестрама снима ријалити?!

Наташа Беквалац са сестрама снима ријалити?!

Мондо 30.07.2019
Изгледа да ћемо добити домаће Кардашијанке, само што су ове плавуше! Наташа Беквалац наводно снима свој ријалити! "Информер" тврди да је певачица решила да, попут славне породице Кардашијан, постане и ријалити звезда, а у овом… »
Знамо да воли девојке, а ево шта нам је сад открила

Знамо да воли девојке, а ево шта нам је сад открила

Мондо 30.07.2019
Ријалити звезда нам је показала "нову себе". Виев тхис пост он Инстаграм Нев Ме - тханк иоу @јоел_магхаир21 & @ремибутлербеаути А пост схаред би - (@меганбартонхансон_) он Јул 28, 2019 ат 4:04ам ПДТ Бивша ријалити учесница Меган… »
Брендон купио стан у центру Београда: Бивши задругар зарадио од ријалитија, а ево који је његов следећи план!

Брендон купио стан у центру Београда: Бивши задругар зарадио од ријалитија, а ево који је његов следећи план!

Курир 30.07.2019
Бранислав Радонић Брендон после ријалитија купио је још један стан, а похвалио се и на друштвеним мрежама. Бивши задругар купио је некретнину у строгом центру Београда - на Дорћолу. Стан је простран и светао, а тренутно је у фази… »

Вести дана »