Povezane vesti
Hrvatska: Nemica spasavala muža iz mora, pa umrla!
Mondo 31.07.2019
U riječkoj bolnici u utorak je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71). Foto: MONDO/Danijela Pašić Nesreća se dogodila u ponedeljak rano ujutru, oko 02.15 časova, u marini u Novigradu. Nemački… »
Još jedna tragedija u Hrvatskoj: Nemica umrla nakon što je skočila u more da izvuče pijanog muža
Telegraf 31.07.2019
Nesreća se dogodila u ponedeljak rano ujutru, oko 2.15, u marini u Novigradu. U riječkoj bolnici danas je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71). Nesreća se dogodila u ponedeljak rano ujutru, oko… »
Tragedija u Hrvatskoj: Nemica preminula dok je spasavala alkoholisanog muža iz mora
Večernje novosti 30.07.2019
U riječkoj bolnici danas je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71). U riječkoj bolnici danas je preminula državljanka Nemačke (55) koja je zadobila povrede dok je iz mora spasavala supruga (71)… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 11 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 46 minutajoš 53 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 26 povezanih