Повезане вести
Дегенек: Најбитније је да смо прошли; Борјан: Ово треба да нам послужи као лекција
Моззарт спорт 31.07.2019
"Имамо довољно времена да се припремимо за Копенхаген", додао је поуздани дефанзивац црвено-белих. Пребледели су у једном моменту навијачи Црвене звезде када је Милан Борјан остао на трави. О чему се ради, каква је повреда у… »
Милан Борјан: Није био страшан ударац, хтео сам да смирим екипу после примљеног гола
Хот спорт 31.07.2019
Непосредно после примљеног првог гола од Хелсинкија, Милан Борјан је ушао у дуел после ког је скоро четири или пет минута лежао на трави жалећи се на повреду. Навијачи су се забринули, али је он успео да настави меч и до краја… »
Борјан: Ово је одлична опомена за целу екипу и мене, стручни штаб...
Спортски журнал 31.07.2019
Некад морамо да изгубимо... Добро је да је сада, а не против Копенхагена – каже голман Звезде. Милан Борјан није теже повређен, мада се на терену чинило да је добио јак ударац у ногу. - Није ништа страшно. Хтео сам да се екипа… »
Борјан о "повреди": Хтео сам да смирим екипу...
Мондо 31.07.2019
"Треба да се тргнемо и добро концентришемо за даље, ово је одлична опомена за све нас", поручио је Милан Борјан. После гола за Хелсинки на "отварању" другог полувремена уследила је још једна велика шанса за домаћина, али је… »
Вести дана »
Балкану и Европи прети мањак снега и кишовито време: Ево шта каже детаљна прогноза за зиму 2025.
Мондо пре 19 минутајош 14 повезаних
Рекламна агенција сувласник Београдске аутобуске станице: Фирма Игора Жежеља трећи акционар
Форбес пре 1 сатјош 2 повезане
Једна жена убијена, друга тешко рањена у пуцњави у Међимурју у Хрватској
Н1 Инфо пре 34 минутајош 8 повезаних
Америчка војска разнела брод у Пацифику, 4 особе погинуле: Објављен снимак напада
Телеграф пре 2 сатајош 6 повезаних
Хитна помоћ: Мушкарац погинуо на железничкој станици у Земуну када је на њега налетео воз
Данас пре 30 минутајош 13 повезаних