Povezane vesti
Trebalo je da idemo u Beograd, otišla sam sama da kupim dres: Bolna sećanja Nataše na pokojnog dečka
Telegraf 31.07.2019
- Kamo sreće da se ovo ponovi, ali znam da nikad više neće - napisala je Nataša. Među četvoro prijatelja, koji su se znali od detinjstva, poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Tabanovićima kod Šapca, bio je i Miodrag Jovičić (19). Njegova devojka… »
Mrzeo si moj crveni karmin, ali si me opet ljubio: Nova potresna poruka devojke poginulog Miodraga
Telegraf 31.07.2019
U stravičnoj nesreći kod Šapca poginule su četiri osobe. Četvoro mladih poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dgoodila u Tabanovićima kod Šapca. Automobil "ford fiesta" sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete. Poginuli su… »
Vesti dana »

Tramp večeras objavljuje "važnu izjavu o ratu": Svet u iščekivanju njegovog poteza prema Rusiji!
Alo pre 57 minutajoš 43 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom, SAD i EU pojačavaju sankcije Rusiji, Kina obustavila uvoz ruske nafte
RTV pre 1 satjoš 98 povezanih

Trgovci su i dalje drsko kreativni Ministarka Jagoda Lazarević: Ove nedelje menjamo uredbu o ograničenju marži
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

"Slava Mađarskoj" Orban o ratu u Ukrajini: Sve bi bilo gotovo da Brisel nije omeo Trampovu mirovnu misiju
Večernje novosti pre 36 minutajoš 21 povezana