Povezane vesti
Vučić kaže da mu prate ćerku i fotografišu sina na radnom mestu
N1 Info 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su tačni navodi pojedinih medija o tome da postoje osobe koje prate i nadziru aktivnosti njegovo dvoje starije dece. U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da je istina da su "određena lica"… »
Predsednik Srbije: Prisluškivan sam 24 godine uz određene prekide; Oluja najveće etničko čišćenje posle II svetskog rata
Večernje novosti 01.08.2019
Prvi put se uvode mere protiv mene 1995. godine odlukom Jovice Stanišića jer sam radio na nasilnom preuzimanju vlasti.....to je čista politička odluka bez potrebe suda, rekao je Vučić. Predsednik Srbije je gostujući na TV Pink govorio i o… »
Vučić: Uz određene preskoke de fakto sam prisluškivan pune 24 godine
Danas 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je de fakto „uz određene preskoke“, pune 24 godine bio prisluškivan i praćen primenom različitih metoda. Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da je ponosan što u zaključcima i… »
Vučić: Prisluškivan sam 24 godine, uz prekide! Jovica Stanišić je lično 1995. naredio da me prisluškuju, to je bila…
Kurir 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da se prvi put uvode mere protiv njega 11. decembra 1995. godine i da je zbog toga bio apostrofiran kao zagovornik rušenja ustavnog poretka primenom incidentih medota delovanja. "Prvi put se uvode mere… »
Vesti dana »
Nova.rs: Krivična prijava protiv Vesića, železnička stanica otvorena bez dozvole inspekcije
Beta pre 1 satjoš 42 povezane
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 2 satajoš 21 povezana
Udarne igle švaba ne igraju u Beogradu: Štutgart bez ključnih igrača!
Hot sport pre 47 minutajoš 17 povezanih
Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. i ostalim tačkama dnevnog reda
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih