Povezane vesti
Vučić otkrio šok detalje iz porodičnog života: Moja Milica je najjača od svih nas Vučića! Nju prate, Danila mi slikaju strani…
Kurir 01.08.2019
BEOGRAD - Ja sam ponosan na svu svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim - rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo u jutarnjem programu osvrnuvši se u TV gostovanju i na pretnje, napade i uvrede upućene njegovoj deci… »
Vučić: Strani obaveštajci fotografišu Danila na poslu
Mondo 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutarnjem programu televizije Pink govorio je o napadima na njegovu decu i porodicu. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac "Ponosan sam na svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim", rekao je Vučić… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 3 satajoš 112 povezane
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 14 satijoš 10 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 33 povezane