Povezane vesti
Vučić otkrio šok detalje iz porodičnog života: Moja Milica je najjača od svih nas Vučića! Nju prate, Danila mi slikaju strani…
Kurir 01.08.2019
BEOGRAD - Ja sam ponosan na svu svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim - rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo u jutarnjem programu osvrnuvši se u TV gostovanju i na pretnje, napade i uvrede upućene njegovoj deci… »
Vučić: Strani obaveštajci fotografišu Danila na poslu
Mondo 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutarnjem programu televizije Pink govorio je o napadima na njegovu decu i porodicu. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac "Ponosan sam na svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim", rekao je Vučić… »
Vesti dana »

Tolkač: I za Srbiju dobro ako kraj rata u Ukrajini podrazumeva poštovanje međunarodnog prava
Beta pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

"Zapad vidi samo jedan put do mira u Ukrajini" Posle sastanaka usledili razorni napadi: Ovaj spoljni plan utiče i na naše unutrašnje prilike!
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: širenje požara na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 46 povezanih