Повезане вести

Бојко Борисов се извинио Македонцима: Опростите што сам вас назвао Северномакедонци

Бојко Борисов се извинио Македонцима: Опростите што сам вас назвао Северномакедонци

Вечерње новости 01.08.2019
Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се данас у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао "Северномакедонци" и обећао "комплетну подршку" Северној Македонији у НАТО интеграцији. Премијер Бугарске Бојко Борисов… »
Борисов се извинио Македонцима зато што их је назвао Северномакедонци

Слободна Европа 01.08.2019
Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се данас у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао "Северномакедонци" и обећао "комплетну подршку" Северној Македонији у НАТО интеграцији. Борисов, који је допутовао у… »

Политика 01.08.2019
СКОПЉЕ Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се данас у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао „Северномакедонци” и обећао „комплетну подршку” Северној Македонији у НАТО интеграцији. Борисов, који је допутовао… »
Борисов се извинио Македонцима у Скопљу: Опростите што сам вас назвао Северномакедонци! (фото)

Борисов се извинио Македонцима у Скопљу: Опростите што сам вас назвао Северномакедонци! (фото)

Курир 01.08.2019
Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се данас у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао "Северномакедонци" и обећао "комплетну подршку" Северној Македонији у НАТО интеграцији. Борисов, који је допутовао у… »
Борисов се извинио Македонцима јер их је назвао Северномакедонцима

Борисов се извинио Македонцима јер их је назвао Северномакедонцима

Н1 Инфо 01.08.2019
Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао "Северномакедонци" и обећао "комплетну подршку" Северној Македонији у НАТО интеграцији. Борисов, који је допутовао у Северну… »

Данас 01.08.2019
Премијер Бугарске Бојко Борисов извинио се данас у Скопљу Македонцима због тога што их је недавно назвао „Северномакедонци“ и обећао „комплетну подршку“ Северној Македонији у НАТО интеграцији. Борисов, који је допутовао у… »

Нови магазин 01.08.2019

Вести дана »