Povezane vesti

Tadić o prisluškivanju: Vučiću bi bilo najpametnije da zaćuti

Tadić o prisluškivanju: Vučiću bi bilo najpametnije da zaćuti

N1 Info 02.08.2019
Posle objavljivanja poverljivih dokumenata u Jutarnjem programu televizije Pink, predsednik Aleksandar Vučić doveo je u pitanje bezbednost zemlje, prekršio je Bečku konvenciju, izvršio krivično delo i to sve sa pozicije predsednika države, izjavio… »
Vučićev 'javni interes' u objavljivanju tajnih dokumenata

Vučićev 'javni interes' u objavljivanju tajnih dokumenata

Slobodna Evropa 02.08.2019
"Ako je on (Aleksandar Vučić, predsednik Srbije) skinuo oznaku tajnosti sa dokumenta, neka nam pokažu kad je to učinio i na koji način. I drugo, oni treba da nam objasne zašto misle da je to javni interes", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE)… »
Hadžić o prisluškivanju: A možda je Vučić bio pod kontraobaveštajnom zaštitom...

Hadžić o prisluškivanju: A možda je Vučić bio pod kontraobaveštajnom zaštitom...

N1 Info 02.08.2019
Miroslav Hadžić iz BCBP podseća da je Aleksandar Vučić, krajem devedesetih, bio član vladajuće koalicije i iznosi drugačiju tezu o prisluškivanju - da su ga možda štitili, odnosno da je to bio deo kontraobaveštajne zaštite. Za skidanje oznake… »
Tadić: Vučić u dikrektnom prenosu optužio sam sebe i izneo dokaze o vršenju krivičnih dela

Tadić: Vučić u dikrektnom prenosu optužio sam sebe i izneo dokaze o vršenju krivičnih dela

Beta 02.08.2019
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovanjem na televiziji Pink, u direktnom prenosu naneo nepopravljivu štetu Srbiji, te da je sam sebe optužio i izneo dokaze o… »
Stepanović: Koji je državni interes bio da Vučić čita poverljiva dokumenta

Stepanović: Koji je državni interes bio da Vučić čita poverljiva dokumenta

N1 Info 02.08.2019
Glavna i odgovorna urednica "Nove ekonomije" Biljana Stepanović ocenila je kao presedan to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pink, čitao delove zvaničnih izveštaja BIA sa oznakom državna tajna. "Volela bih da znam da li… »
Od Stanišića do Vesića: Koga je sve predsednik pomenuo iz poverljivih izveštaja

Od Stanišića do Vesića: Koga je sve predsednik pomenuo iz poverljivih izveštaja

Danas 02.08.2019
Vučić u živom programu TV Pink čitao delove svog dosijea Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čitao je juče u živom jutarnjem programu televizije Pink delove svog dosijea, odnosno zvaničnih izveštaja BIA, sa vidljivom oznakom državna tajna. Ovo… »
Prisluškivali me 24 godine!

Prisluškivali me 24 godine!

Večernje novosti 01.08.2019
Vučić o potezima opozicije, napadima na njegovu porodicu, merama... Pratili i diplomate s kojima je kontaktirao. UZ određene preskoke, prisluškivan sam 24 godine na različite načine i uz različite metode. I ponosan sam što ni u jednoj noti… »

Vesti dana »