Повезане вести
Тадић о прислушкивању: Вучићу би било најпаметније да заћути
Н1 Инфо 02.08.2019
После објављивања поверљивих докумената у Јутарњем програму телевизије Пинк, председник Александар Вучић довео је у питање безбедност земље, прекршио је Бечку конвенцију, извршио кривично дело и то све са позиције… »
Вучићев 'јавни интерес' у објављивању тајних докумената
Слободна Европа 02.08.2019
"Ако је он (Александар Вучић, председник Србије) скинуо ознаку тајности са документа, нека нам покажу кад је то учинио и на који начин. И друго, они треба да нам објасне зашто мисле да је то јавни интерес", каже за Радио Слободна… »
Хаџић о прислушкивању: А можда је Вучић био под контраобавештајном заштитом...
Н1 Инфо 02.08.2019
Мирослав Хаџић из БЦБП подсећа да је Александар Вучић, крајем деведесетих, био члан владајуће коалиције и износи другачију тезу о прислушкивању - да су га можда штитили, односно да је то био део контраобавештајне заштите. За… »
Тадић: Вучић у дикректном преносу оптужио сам себе и изнео доказе о вршењу кривичних дела
Бета 02.08.2019
Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић гостовањем на телевизији Пинк, у директном преносу нанео непоправљиву штету Србији, те да је сам себе оптужио и… »
Степановић: Који је државни интерес био да Вучић чита поверљива документа
Н1 Инфо 02.08.2019
Главна и одговорна уредница "Нове економије" Биљана Степановић оценила је као преседан то што је председник Србије Александар Вучић, гостујући на ТВ Пинк, читао делове званичних извештаја БИА са ознаком државна тајна. "Волела… »
Од Станишића до Весића: Кога је све председник поменуо из поверљивих извештаја
Данас 02.08.2019
Вучић у живом програму ТВ Пинк читао делове свог досијеа Председник Србије Александар Вучић читао је јуче у живом јутарњем програму телевизије Пинк делове свог досијеа, односно званичних извештаја БИА, са видљивом ознаком… »
Прислушкивали ме 24 године!
Вечерње новости 01.08.2019
Вучић о потезима опозиције, нападима на његову породицу, мерама... Пратили и дипломате с којима је контактирао. УЗ одређене прескоке, прислушкиван сам 24 године на различите начине и уз различите методе. И поносан сам што ни у… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 7 минутајош 31 повезана
Огласио се потпарол Европске комисије о сусрету Фон дер Лајен и Вучића
Нова пре 17 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Познато стање Арнаутовића: Тренер открио да ли ће заиграти у четвртак!
Хот спорт пре 32 минутајош 56 повезаних