Povezane vesti
Vladimir Stojković: Psihički je teško kada ti je protivnik ekipa koja ne želi da igra fudbal (video)
Telegraf 02.08.2019
Golman crno-belih smatra da bi drugačija utakmica bila da su Velšani došli u Humsku sa drugačijom filozofijom. Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je posle meča protiv Konah Kija iz Velsa (3:0) da je sa psihološke strane to bio težak meč, jer su… »
Savo Milošević: Nadao sam se Olimpiji, ne Turcima! Asano će Partizanu doneti novu dimenziju (video)
Telegraf 02.08.2019
Trener crno-belih sumirao je utiske posle pobede nad Konah Kijem iz Velsa. Šef stručnog štaba Partizana, Savo Milošević, iskazao je zadovoljstvo pobedom u Humskoj nad Konah Kijem (3:0), kojom je njegov tim zapečatio prolazak u 3. kolo kvalifikacija, gde… »
Vesti dana »
Pirot 3×3 vicešampion Srbije: Raičević MVP finalnog turnira na Zlatiboru
Pirotske vesti pre 54 minutajoš 104 povezane
Leto se ne da, ali stiže veliki preokret: Čubrilo najavljuje do 38 stepeni, pa hladan front i moguće nepogode
Dnevnik pre 5 satijoš 39 povezanih
Milica Todorović kod Atine i Nike na rođendanu! Pevačica se prisetila svog punoletstva: Dobila sam dijamant tada
Kurir pre 29 minutajoš 28 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 3 satajoš 42 povezane
Marko Savić posle pobede nad Zemunom: "Zadovoljan sam istrajnošću, ali isticanje pojedinaca, a ne ekipe u završnici pod hitno moramo da rešavamo"
Dnevnik pre 14 minutajoš 31 povezana