Povezane vesti
Dea tokom emisije "Narod pita" poslala poruku Petrućiju, jedan savet je imala za njega (video)
Telegraf 02.08.2019
- Dea? Pozdravi je mnogo! Hvala na savetu - rekao je Petrući nakon što je voditelj Darko Tanasijević pročitao poruku. U emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Marko Petrušević Petruči i Lepi Mića. Budući da voditeljka "Novog jutra" televizije "Pink"… »
Lepi Mića u emisiji dobio poruku od mame Ane Korać, pa bez dlake rekao sve što ima o njoj (video)
Telegraf 02.08.2019
- Smatram da je učinila lošu stvar Aleksandri Subotić. To je moje mišljenje - ostajao je pri svome Lepi Mića. Majka Ane Korać, gospođa Ljiljana, poslala je voditelju Darku SMS poruku u toku emisije "Narod pita", koju je on pročitao, a na temu toga što je… »
Vesti dana »
Srbija bira predstavnika za Evroviziju 2026: "Postoje glasine da smo Šer i ja u vezi, ali ona je starija gospođa", Egor šokirao izjavom
Kurir pre 9 minutajoš 32 povezane
„Do potrošača ne stižu niže cene - neko između uzima kajmak" “: Poljoprivrednici upozoravaju da neregulisano tržište i uvoz ugrožavaju domaću proizvodnju (VIDEO)
Insajder pre 5 minutajoš 53 povezane
U UN-u usvojena rezolucija koja poziva na mir u Ukrajini, Srbija uzdržana
Beta pre 55 minutajoš 39 povezanih
Sputnjik zna da Srbija ima „džokera“ za Tursku – selektor potvrdio: „Znam ih dobro“
Sputnik pre 50 minutajoš 32 povezane
Vučić o pokušaju ubistva njegove porodice: "Kad bih rekao razlog, ne biste mi verovali"
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih