Повезане вести
Сине, све сам ти дао! Потресна порука оца Стефана Карића: Пред Задругу 3 тражио је од њега само једно! (фото)
Курир 02.08.2019
Стефан Карић у сезони која стартује у сетембру придружиће се екипи задругара, а велику подршку за то има од породице, посебно од оца Османа. "Видимо се у Задрузи 3", поручио је путем Инстаграма поносни отац, али није се ту… »
"Сине, све сам ти: Дао..." Осман Карић подржао Стефана пред улазак у "Задругу 3", па му упутио потресну поруку
Блиц 02.08.2019
Стефан Карић, мушкарац којег су повезивали са многим познатим дамама потврдио је да улази у ријалити "Задруга 2", а има пуну подршку оца Османа Карића. Осман је и више него верно пратио прве две сезоне ријалитија и имао прилику… »
Вести дана »
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Русија гомила 156.000 војника око Покровска Украјински командант о стању на фронту: "Наредио сам повлачење, али..."
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане