Povezane vesti
Vigemark: Da živim u BiH možda bih i ja bio prisiljen da dajem mito
Blic 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark. – Znate, da ja živim u ovoj zemlji i kad bih mog sina, koji je ovdj sa mnom u BiH, morao… »
Šef delegacije EU: Da živim ovde — i ja bih dao mito
Sputnik 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u Bosni i Hercegovini Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne za… »
Wigemark: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
Al Jazeera 02.08.2019
Šef Delegacije EU u BiH ocijenio je da je korupcija postala sistemski problem koji se mora iskorijeniti. Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH… »
Šef Delegacije EU: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
RTV 02.08.2019
SARAJEVO - Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne za… »
Vesti dana »
Ovo pitanje zanima ceo svet: Selektor Nemačke odgovrio da li će podneti ostavku posle debakla na Mundijalu
Kurir pre 45 minutajoš 25 povezanih
Đoković nakon pobede nahvalio protivnika, pa poručio: Voleo bih da spojim iskustvo sa mlađim telom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 11 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šta se ovo desi? Gol koji niko nije očekivao
Večernje novosti pre 15 minutajoš 3 povezane