Povezane vesti
Vigemark: Da živim u BiH možda bih i ja bio prisiljen da dajem mito
Blic 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark. – Znate, da ja živim u ovoj zemlji i kad bih mog sina, koji je ovdj sa mnom u BiH, morao… »
Šef delegacije EU: Da živim ovde — i ja bih dao mito
Sputnik 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u Bosni i Hercegovini Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne za… »
Wigemark: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
Al Jazeera 02.08.2019
Šef Delegacije EU u BiH ocijenio je da je korupcija postala sistemski problem koji se mora iskorijeniti. Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH… »
Šef Delegacije EU: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
RTV 02.08.2019
SARAJEVO - Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne za… »
Vesti dana »
Dobro došli u 90-e: Nema deviza ni benzina, a stiže i Karićeva BK televizija. Vučić, Dačić i Šešelj nisu ni odlazili
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih
IAEA: u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti
Politika pre 29 minutajoš 25 povezanih
Veliki odziv građana za upis prava svojine na neuknjižene objekte, prvog dana podneto 19.000 zahteva
RTS pre 24 minutajoš 125 povezanih
Važno! Oglasio se Partizan pred evroligaški večiti derbi - Crvenu zvezda čeka pakao!
Kurir pre 8 minutajoš 64 povezane