Povezane vesti
Vigemark: Da živim u BiH možda bih i ja bio prisiljen da dajem mito
Blic 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark. – Znate, da ja živim u ovoj zemlji i kad bih mog sina, koji je ovdj sa mnom u BiH… »
Šef delegacije EU: Da živim ovde — i ja bih dao mito
Sputnik 02.08.2019
Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u Bosni i Hercegovini Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne… »
Wigemark: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
Al Jazeera 02.08.2019
Šef Delegacije EU u BiH ocijenio je da je korupcija postala sistemski problem koji se mora iskorijeniti. Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH… »
Šef Delegacije EU: Da živim u BiH možda bih i ja dao mito
RTV 02.08.2019
SARAJEVO - Pravosudni procesi u BiH su manjkavi, a građani se suočavaju s neprihvatljivo sporim procesima i korupcijom, izjavio je šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark. On je rekao da bi i sam, kada bi živeo u BIH, možda morao da posegne za… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 3 satajoš 1 povezana