Povezane vesti
Prvi korak odbojkašica ka Olimpijskim igrama
Vesti online 02.08.2019
Na kvalifikacionom turniru u Vroclavu Srbija savladala Tajland s 3:0 (25:15, 25:22, 25:18). Srbija: Bošković 28, Mihajlović 15, Veljković 8, Buša 4, M. Popović 3, Ognjenović 3, S. Popović (l), Blagojević, Lazović, Mirković, Pušić, Bjelica… »
Prvi korak ka Tokiju
Politika 02.08.2019
Naša reprezentacija danas u Vroclavu protiv Tajlanđanki (17 časova). – Evropski i svetski prvak i olimpijski vicešampion nema razloga za bojazan. U Vroclavu (Poljska) danas počinje trodnevni kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre na… »
Najava dana (petak, 2. avgust): Srpske odbojkašice spremaju pohod na OI… Pratimo Superligu, start pls-a, Cvajtu i Belgijance
Mozzart sport 02.08.2019
Pogledajte šta nam na igrački meni servira sportski petak. SRBIJA Ž – TAJLAND Ž, 17.00 (Odbojka, kvalifikacije za OI) Ženska seniorska reprezentacija Srbije, svetski prvak, vicešampion Olimpijskih igara i prvak Evrope, u Vroclavu na turniru Grupe… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 36 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 36 minutajoš 186 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane