Povezane vesti

Pefi stavio paraf, Sale ima paklen tandem!

Pefi stavio paraf, Sale ima paklen tandem!

Sportske.net 02.08.2019
Srbija će navijati za Bolonju. Nakon Miloša Teodosića, svoj paraf na saradnju sa Virtus Bolonjom stavio je i Stefan Marković. Bivši reprezentativac Srbije je nakon dve godine provedene u Himkiju rešio da se pridruži Teodosiću i Aleksandru… »
Sada i definitivno, Marković u Virtusu: Znam se dobro sa Teom i Saletom, napravićemo alhemiju u ekipi

Sada i definitivno, Marković u Virtusu: Znam se dobro sa Teom i Saletom, napravićemo alhemiju u ekipi

Hot sport 02.08.2019
Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković ozvaničio je svoj prelazak u redove Virtusa iz Bolonje. Uprkos željama navijača Crvene zvezde da ovog leta potpiše za klub sa Malog Kalemegdana, Stefan Marković se obavezao na vernost Virtusu, što je… »
Novi Srbin u virtusu: Marković kod Saleta i Tea

Novi Srbin u virtusu: Marković kod Saleta i Tea

Večernje novosti 02.08.2019
Biće važno da što pre pronađem pravu pobedničku povezanost sa celim timom - poručio je Stefan. NOVO pojačanje Virtusa iz Bolonje je Stefan Marković. Srpski plejmejker je i zvanično stigao u tim koji sa klupe predvodi selektor Aleksandar… »
Srpski trio u Bolonji: Marković zvanično u Virtusu

Srpski trio u Bolonji: Marković zvanično u Virtusu

Sportal blic 02.08.2019
Stefan Marković zvanično je u petak postao novi košarkaš Virtusa iz Bolonje, gde će se pridružiti nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Milošu Teodosiću i selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću. Nakon dugog nagađanja gde će nastaviti… »
Zvanično - Marković kod Tea i Đorđevića

Zvanično - Marković kod Tea i Đorđevića

Mozzart sport 02.08.2019
Virtus je dobio veliko pojačanje. Najavljeno - završeno. Stefan Marković novi je košarkaš Virtusa iz Bolonje. Na taj način se Marković vratio u Italiju posle osam godina, Virtus ga je predstavio kao novo pojačanje i to znači da će sledeće… »
Marković postao Teodosićev saigrač

Marković postao Teodosićev saigrač

Vesti online 02.08.2019
Srpski plejmejker i zvanično je novi član italijanskog Virtusa iz Bolonje. Stefan Marković (31) došao je u Bolonju posle dve godine igranja u ruskom Himkiju, a prema prethodno navedenim spekulacijama trebalo bi da je potpisao ugovor na dve godine… »
Marković potpisao: Pomaže što znam Tea i Saleta

Marković potpisao: Pomaže što znam Tea i Saleta

N1 Info 02.08.2019
Stefan Marković od petka je i zvanično košarkaš Virtusa iz Bolonje, saopštio je klub. Iako se ne navode detalji ugovora, mediji su pisali da će srpski plej potpisati na 1+1 sezonu. Pre Markovića u tim Aleksandra Đorđevića je stigao i Miloš… »

Vesti dana »