Повезане вести

Пефи ставио параф, Сале има паклен тандем!

Пефи ставио параф, Сале има паклен тандем!

Спортске.нет 02.08.2019
Србија ће навијати за Болоњу. Након Милоша Теодосића, свој параф на сарадњу са Виртус Болоњом ставио је и Стефан Марковић. Бивши репрезентативац Србије је након две године проведене у Химкију решио да се придружи Теодосићу и… »
Нови Србин у виртусу: Марковић код Салета и Теа

Нови Србин у виртусу: Марковић код Салета и Теа

Вечерње новости 02.08.2019
Биће важно да што пре пронађем праву победничку повезаност са целим тимом - поручио је Стефан. НОВО појачање Виртуса из Болоње је Стефан Марковић. Српски плејмејкер је и званично стигао у тим који са клупе предводи селектор… »
Сада и дефинитивно, Марковић у Виртусу: Знам се добро са Теом и Салетом, направићемо алхемију у екипи

Сада и дефинитивно, Марковић у Виртусу: Знам се добро са Теом и Салетом, направићемо алхемију у екипи

Хот спорт 02.08.2019
Бивши репрезентативац Србије Стефан Марковић озваничио је свој прелазак у редове Виртуса из Болоње. Упркос жељама навијача Црвене звезде да овог лета потпише за клуб са Малог Калемегдана, Стефан Марковић се обавезао на верност… »
Српски трио у Болоњи: Марковић званично у Виртусу

Српски трио у Болоњи: Марковић званично у Виртусу

Спортал блиц 02.08.2019
Стефан Марковић званично је у петак постао нови кошаркаш Виртуса из Болоње, где ће се придружити некадашњем саиграчу из репрезентације Милошу Теодосићу и селектору Србије Александру Ђорђевићу. Након дугог нагађања где ће… »
Марковић постао Теодосићев саиграч

Марковић постао Теодосићев саиграч

Вести онлине 02.08.2019
Српски плејмејкер и званично је нови члан италијанског Виртуса из Болоње. Стефан Марковић (31) дошао је у Болоњу после две године играња у руском Химкију, а према претходно наведеним спекулацијама требало би да је потписао… »
Званично - Марковић код Теа и Ђорђевића

Званично - Марковић код Теа и Ђорђевића

Моззарт спорт 02.08.2019
Виртус је добио велико појачање. Најављено - завршено. Стефан Марковић нови је кошаркаш Виртуса из Болоње. На тај начин се Марковић вратио у Италију после осам година, Виртус га је представио као ново појачање и то значи да… »
Марковић потписао: Помаже што знам Теа и Салета

Марковић потписао: Помаже што знам Теа и Салета

Н1 Инфо 02.08.2019
Стефан Марковић од петка је и званично кошаркаш Виртуса из Болоње, саопштио је клуб. Иако се не наводе детаљи уговора, медији су писали да ће српски плеј потписати на 1+1 сезону. Пре Марковића у тим Александра Ђорђевића је… »

Вести дана »