Повезане вести
Шта се крије иза хорора у Шпанији? Искасапљеног Србина мештани виђали и раније: "Деловао је као добар момак"
Блиц 03.08.2019
Српски држављанин ухапшен је у четвртак после подне у шпанском летовалишту Коста дел Сол, након што је сународника расекао по глави и крвавог и голог га је, држећи му нож на врату, везао за ограду терасе апартмана на трећем… »
"Братско клање" Срба у Шпанији: Жртва брани нападача?
Мондо 03.08.2019
Шпанска полиција саслушала је нападача и жртву, а обојица су тврдила да се познају цео живот. Жртва бранила нападача: "Волим га као брата"... Србин који је ухапшен у шпанском летовалишту Коста дел Сол клао је свог друга и… »
"Изгледао је као манијак, на крају се осмехнуо и намигнуо нам": Туристи из Шпаније открили детаље језивог напада на Србина на…
Блиц 02.08.2019
Мушкарац из Србије пререзао је грло човеку на балкону хотела у познатом шпанском летовалишту Коста дел Сол, а ову језиву сцену су посматрали престрављени туристи, који су описали детаље хорора. - Одједном сам чуо вику и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана