Повезане вести
Мичел Доналд: Драго ми је да се враћам кући, не познајем Партизан, искреном ме не занимају…
Хот спорт 03.08.2019
Жреб за треће коло квалфиакција за Лигу Европе спојио је Партизан и Малатију, а у редовима турског тима игра бивши капитен Црвене звезде Мичел Доналд. Холанђанин није играо реванш против Олимпије у Љубљани, одгледао га је… »
Доналд срећан због повратка кући, шта каже о Партизану?
Спортске.нет 03.08.2019
Бивши капитен Црвене звезде имаће прилику да поново заигра против вечитог ривала "црвено-белих". Имао Мичел Доналд доста дербија иза себе, доста дуела са екипом Партизана. Холанђанин, који је носио дред Црвене звезде од 2015. до… »
Доналд: Много желимо победу против Партизана
Моззарт спорт 03.08.2019
„Не познајем много тренутни састав црно-белих“, поручио Холанђанин. Три године провео је Мичел Доналд у Црвеној звезди и емотивним ланцима се везао за црвено-беле и Београд. Жреб за треће коло квалификација за Лигу Европе поново… »
Хало, Турска, Мичел Доналд: Стварно не пратим Партизан, знам каква нас атмосфера чека
Спортски журнал 03.08.2019
Не потцењујемо Партизан, али много желимо победу – каже везиста турске екипе. Рекао је Мичел Доналд после жреба за треће коло квалификација за Лигу Европе да ће бити доступан за коментаре о утакмици са Партизаном кад и ако… »
Вести дана »
Посланици усвојили измене Закона о бирачком списку и лекс специјалис о згради Генералштаба, наставак седнице у понедељак од 10 часова
РТВ пре 1 сатјош 51 повезана
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 46 повезаних
Тржиште нафте кључа Цене расту, Саудијци смањују цене, Русија под ударом санкција!
Дневник пре 41 минутајош 44 повезане
Ђоковиц́ после нове победе у Атини: Мора да постоји поштовање према нама
Спутник пре 27 минутајош 46 повезаних