Povezane vesti

Donald: Mnogo želimo pobedu protiv Partizana

Donald: Mnogo želimo pobedu protiv Partizana

Mozzart sport 03.08.2019
„Ne poznajem mnogo trenutni sastav crno-belih“, poručio Holanđanin. Tri godine proveo je Mičel Donald u Crvenoj zvezdi i emotivnim lancima se vezao za crveno-bele i Beograd. Žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ponovo je visokog… »
Donald srećan zbog povratka kući, šta kaže o Partizanu?

Donald srećan zbog povratka kući, šta kaže o Partizanu?

Sportske.net 03.08.2019
Bivši kapiten Crvene zvezde imaće priliku da ponovo zaigra protiv večitog rivala "crveno-belih". Imao Mičel Donald dosta derbija iza sebe, dosta duela sa ekipom Partizana. Holanđanin, koji je nosio dred Crvene zvezde od 2015. do 2018. godine, ponovo… »
Mičel Donald: Drago mi je da se vraćam kući, ne poznajem Partizan, iskrenom me ne zanimaju…

Mičel Donald: Drago mi je da se vraćam kući, ne poznajem Partizan, iskrenom me ne zanimaju…

Hot sport 03.08.2019
Žreb za treće kolo kvalfiakcija za Ligu Evrope spojio je Partizan i Malatiju, a u redovima turskog tima igra bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald. Holanđanin nije igrao revanš protiv Olimpije u Ljubljani, odgledao ga je odlukom trenera sa klupe… »
Halo, Turska, Mičel Donald: Stvarno ne pratim Partizan, znam kakva nas atmosfera čeka

Halo, Turska, Mičel Donald: Stvarno ne pratim Partizan, znam kakva nas atmosfera čeka

Sportski žurnal 03.08.2019
Ne potcenjujemo Partizan, ali mnogo želimo pobedu – kaže vezista turske ekipe. Rekao je Mičel Donald posle žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope da će biti dostupan za komentare o utakmici sa Partizanom kad i ako postane potvrđeno da… »

Vesti dana »