Povezane vesti

Vučić: Skinuo bih oznaku tajnosti sa dokumenta i bez zakona

Vučić: Skinuo bih oznaku tajnosti sa dokumenta i bez zakona

Danas 03.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. „To sam uradio u skladu… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti u skladu sa zakonom, brine ih šta još mogu

Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti u skladu sa zakonom, brine ih šta još mogu

N1 Info 03.08.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. Vučić kaže da ga predstavnici… »
Vučić na trgu republike o prisluškivanju i oznaci tajno: Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u svemu u skladu…

Vučić na trgu republike o prisluškivanju i oznaci tajno: Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u svemu u skladu…

Kurir 03.08.2019
BEOGRAD - Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u svemu u skladu sa "njihovim Ustavom" i zakonima, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić i objasnio da je skinuo oznaku državne tajne sa dokumenata o prisluškivanju u skladu s ustavnim… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata o prisluškivanju u skladu sa zakonom

Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata o prisluškivanju u skladu sa zakonom

SEEbiz 03.08.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će radovi na Trgu Republike u Beogradu biti završeni do 1. septembra, kako je i ranije najavljivano. Prema njegovim rečima, do 1. septembra bi trebalo da budu završeni i radovi u… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata u skladu sa zakonom

Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata u skladu sa zakonom

Slobodna Evropa 03.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. "To sam uradio u skladu sa… »
"Imam pravo da skinem oznaku Državne tajne"

"Imam pravo da skinem oznaku Državne tajne"

Mondo 03.08.2019
Predsednik Srbije odgovarao je danas na optužbe da je nelegalno skinuo oznaku državne tajne sa dokumenata o prisluškivanju i naglasio da je to učinio u skladu sa svojim ustavnim ovlašćenjima. "Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u… »

IndeksOnline 03.08.2019
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. “To sam… »

Vesti dana »