Povezane vesti
Vučić: Skinuo bih oznaku tajnosti sa dokumenta i bez zakona
Danas 03.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. „To sam uradio u skladu… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti u skladu sa zakonom, brine ih šta još mogu
N1 Info 03.08.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. Vučić kaže da ga predstavnici… »
Vučić na trgu republike o prisluškivanju i oznaci tajno: Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u svemu u skladu…
Kurir 03.08.2019
BEOGRAD - Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u svemu u skladu sa "njihovim Ustavom" i zakonima, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić i objasnio da je skinuo oznaku državne tajne sa dokumenata o prisluškivanju u skladu s ustavnim… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata o prisluškivanju u skladu sa zakonom
SEEbiz 03.08.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će radovi na Trgu Republike u Beogradu biti završeni do 1. septembra, kako je i ranije najavljivano. Prema njegovim rečima, do 1. septembra bi trebalo da budu završeni i radovi u… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata u skladu sa zakonom
Slobodna Evropa 03.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. "To sam uradio u skladu sa… »
"Imam pravo da skinem oznaku Državne tajne"
Mondo 03.08.2019
Predsednik Srbije odgovarao je danas na optužbe da je nelegalno skinuo oznaku državne tajne sa dokumenata o prisluškivanju i naglasio da je to učinio u skladu sa svojim ustavnim ovlašćenjima. "Rekao sam istinu, čist sam kao suza i delovao sam u… »
Vučić: Skinuo sam oznaku tajnosti sa dokumenata o prisluškivanju u skladu sa zakonom
IndeksOnline 03.08.2019
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odluku o skidanju oznake tajnosti sa dokumenata koji se tiču prisluškivanja doneo u skladu sa zakonom i da je to učinio samo sa onih dokumenata koji se tiču njega. “To sam… »
Vesti dana »
Odgovornost inženjerske struke: Sud časti prikuplja neophodnu dokumentaciju
Vreme pre 3 satajoš 197 povezanih
"Uhapsite Netanjahua": Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Balijagić sproveden na saslušanje u tužilaštvo u Užicu: Evo za šta ga terete
Telegraf pre 34 minutajoš 108 povezanih