Povezane vesti
Aleksandra Subotić na operaciji
Večernje novosti 03.08.2019
Aleksandra Subotić trenutno je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, na operaciji zamene silikona u grudima! Aleksandra Subotić trenutno je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, na operaciji zamene silikona u grudima! Bivša učesnica Zadruge na… »
Starleta iz rijalitija u frci zbog smanjivanja grudi!
Mondo 03.08.2019
Aleksandra Subotić u subotu je smeštena na kliniku gde će smanjiti grudi. Učesnica rijalitija Parovi i Zadruga, Aleksandra Subotić, u subotu je otišla na kliniku da smanji grudi koje je ranije uvećala hirurškim putem. Starleta, koja je u drugoj sezoni… »
Aleksandra Subotić zabrinuta stigla na operaciju: "Hvata me trema, nisam spavala..."
Blic 03.08.2019
Aleksandra Subotić stigla je u jednu privatnu kliniku gde će imati operaciju. Kako je Aleksandra otkrila po dolasku, ima tremu zbog koje nije uspela da se odmori i prespava noć. - Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da… »
Subotićeva otišla pod nož, vadi silikone: Bivši dečko ju je nagovorio da ugradi ogromne grudi, prošla je pakao, a evo šta sad…
Kurir 03.08.2019
Aleksandra Subotić odlučila je da smanji svoje bujne grudi, koje je uradila na nagovor bivšeg dečka Davida Dragojevića. "Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što… »
Vesti dana »

Državljanin Srbije deportovan iz izraela! Ognjen je bio među 171 aktivistom uhapšenim tokom misije ka Gazi, evo gde je prebačen zajedno sa Gretom Tumberg
Dnevnik pre 35 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 3 satajoš 43 povezane

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 55 minutajoš 33 povezane