Povezane vesti
Zelenović: Fotografije mog odlaska u Ambasadu Nemačke dokaz da sam prisluškivan
N1 Info 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije na portalu "Embargo", koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u Ambasadu Nemačke, direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan po nalogu režima… »
Zelenović: Fotografije mog odlaska u Ambasadu Nemačke direktan dokaz da sam prisluškivan
Beta 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije na portalu "Embargo", koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u ambasadu Nemačke, direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan po nalogu režima… »
Zelenović: Fotografije mog odlaska u ambasadu Nemačke dokaz da sam prisluškivan
Danas 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije koje su objavljene na portalu „Embargo“, a koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u Ambasadu Nemačke, „direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan od strane… »
Vesti dana »
Danas do 15 stepeni, zna se i kako će biti za Božić. Sneg u Beogradu i Novom Sadu 4 dana bez prestanka, RHMZ upozorava i na ledenu kišu: Nikad veće razlike između severa i juga
Blic pre 21 minutajoš 10 povezanih
Švajcarska zavijena u crno: Identifikacija žrtava tragedije u Kran-Montani može potrajati nedeljama nakon požara
Mondo pre 6 minutajoš 14 povezanih
Danas slavimo Svetog Ignjatija Bogonosca: Krsna slava, običaj koji se tiče dece valja ispoštovati
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih