Povezane vesti
Zelenović: Fotografije mog odlaska u Ambasadu Nemačke dokaz da sam prisluškivan
N1 Info 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije na portalu "Embargo", koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u Ambasadu Nemačke, direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan po nalogu režima… »
Zelenović: Fotografije mog odlaska u Ambasadu Nemačke direktan dokaz da sam prisluškivan
Beta 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije na portalu "Embargo", koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u ambasadu Nemačke, direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan po nalogu režima… »
Zelenović: Fotografije mog odlaska u ambasadu Nemačke dokaz da sam prisluškivan
Danas 03.08.2019
Predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije koje su objavljene na portalu „Embargo“, a koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u Ambasadu Nemačke, „direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan od strane… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 28 povezanih
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 7 satijoš 3 povezane
NBS preduzela mere kako ne bi došlo do nestašice evra, sprema i kazne
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 28 povezanih