Повезане вести

Партизанов Јапанац: Нисам знао ништа о фудбалу у Србији, али сам прикупио информације… (ВИДЕО)

Партизанов Јапанац: Нисам знао ништа о фудбалу у Србији, али сам прикупио информације… (ВИДЕО)

Вести онлине 03.08.2019
„Црно-бели“ представили Такуму Асана (24), првог јапанског играча у клупској историји, који је узео дрес с бројем 11. Асано је дошао у Арсенал из јапанског фудбала пре три лета. Ишао је на позајмице у Штутгарт и Хановер, што… »
Мало спорији од болта: Партизан представио Асана

Мало спорији од болта: Партизан представио Асана

Вечерње новости 03.08.2019
Тачно је да сам у Штутгарту био близу Јусеина, то је мој домен. Циљ ми је да постигнем што више голова и да екипа побеђује - рекао је Такума на представљању. ЈАПАНСКА стрпљивост код Саве Милошевића и прави адути били су… »
Партизанов Јапанац: Брз као болт, обећава голове -видео

Партизанов Јапанац: Брз као болт, обећава голове -видео

Мондо 03.08.2019
Такума Асано је први јапански фудбалер у историји Партизана. Самим тим одговорност му је већа. Обећава голове, јер је за то и добио посебне бонусе у уговору. "Нисам знао ништа о Партизану, али онда сам се распитао и... част ми… »
Асано у Хумској: Брз сам као Болт, Партизан је шанса за мој развој

Асано у Хумској: Брз сам као Болт, Партизан је шанса за мој развој

Моззарт спорт 03.08.2019
Први Јапанац у историји црно-белих наводно ће добити бонус уколико постигне 18 голова у сезони. Играли су за Партизан, током историје дуге безмало 75 година, разни Африканци, Јужноамериканци, било је и фудбалера са свих крајева… »
Асано брз скоро као Болт: Брзина је мој адут

Асано брз скоро као Болт: Брзина је мој адут

Спортски журнал 03.08.2019
Бивши фудбалер Хирошиме, Штутгарта и Хановера признао је да до скоро није знао ништа о Партизану и српском фудбалу. Први Јапанац у историји Партизана,Такума Асано, изјавио је данас да је дошао у Београд да напредује, постигне… »
Асано представљен: Истина је, брз сам скоро као Болт, имам зацртан број датих голова, али постоји један проблем… (фото)

Асано представљен: Истина је, брз сам скоро као Болт, имам зацртан број датих голова, али постоји један проблем… (фото)

Хот спорт 03.08.2019
Велики број новинара окупио се на стадиону Партизана како би испратио промоцију најзвучнијег појачања Партизана, Такуме Асана. Дуго слична ситуација није била у Хумској и значајнији играч није дошао у Партизан. Кажу, још од… »
Партизан представио "Самураја" - Зову га "јагуар", брз је као Јуса Болт!

Партизан представио "Самураја" - Зову га "јагуар", брз је као Јуса Болт!

Спортске.нет 03.08.2019
Такума Асано представљен као ново појачање "црно-белих". Фудбалски клуб Партизан данас је представио своје највеће појачање овог лета, јапанског нападача Такуму Асана. Асано у Београд стиже из редова енглеског великана, екипе… »

Вести дана »