Povezane vesti

Porodica Stevanović iz Donjeg Međurova sinoć prošla kroz pravu dramu: Preživela sam bombardovanje, ali je ovo bilo gore…

Porodica Stevanović iz Donjeg Međurova sinoć prošla kroz pravu dramu: Preživela sam bombardovanje, ali je ovo bilo gore…

Kurir 03.08.2019
"Začuo se jak tresak a onda je sve počelo da puca. Mrak, varnice, dim, nismo znali šta se dešava. Pomislili smo gori kuća. Ja sam preživela i bombardovanje ali ovo je nešto najgore što mi se u životu desilo." Ovim rečima Radica Stevanović iz… »
"Bilo je gore od NATO bombi": Nišlijama drvo staro 100 godina urnisalo kuću, srušilo krov i zidove

"Bilo je gore od NATO bombi": Nišlijama drvo staro 100 godina urnisalo kuću, srušilo krov i zidove

Telegraf 03.08.2019
Porodica koja je živela u potkrovlju sa detetom je, srećom, otišla na more. Snažna oluja koja je juče zahvatila Niš i okolinu iščupala je iz korena stoletni brest u selu Donje Međurovo i bacila ga na kuću porodice Stevanović. Pukom srećom niko… »
Šok prizor! Izbegnuta nova tragedija u Donjem Međurovu kod Niša: Brest težak tonu pao u dnevnu sobu porodice sa detetom…

Šok prizor! Izbegnuta nova tragedija u Donjem Međurovu kod Niša: Brest težak tonu pao u dnevnu sobu porodice sa detetom…

Kurir 03.08.2019
Osmočlana porodica Stevanović u Donjem Međurovu kod Niša izbezumila se sinoć nešto posle 20 sati kada im je na potkrovlje kuće pao brest star više decenija i težak oko tonu. Sva je sreća da je deo porodice koja živi na potkrovlju s detetom… »

Vesti dana »