Повезане вести

Породица Стевановић из Доњег Међурова синоћ прошла кроз праву драму: Преживела сам бомбардовање, али је ово било горе! Зачуо…

Породица Стевановић из Доњег Међурова синоћ прошла кроз праву драму: Преживела сам бомбардовање, али је ово било горе! Зачуо…

Курир 03.08.2019
"Зачуо се јак тресак а онда је све почело да пуца. Мрак, варнице, дим, нисмо знали шта се дешава. Помислили смо гори кућа. Ја сам преживела и бомбардовање али ово је нешто најгоре што ми се у животу десило." Овим речима Радица… »
"Било је горе од НАТО бомби": Нишлијама дрво старо 100 година урнисало кућу, срушило кров и зидове

"Било је горе од НАТО бомби": Нишлијама дрво старо 100 година урнисало кућу, срушило кров и зидове

Телеграф 03.08.2019
Породица која је живела у поткровљу са дететом је, срећом, отишла на море. Снажна олуја која је јуче захватила Ниш и околину ишчупала је из корена столетни брест у селу Доње Међурово и бацила га на кућу породице Стевановић… »
Шок призор! Избегнута нова трагедија у Доњем Међурову код Ниша: Брест тежак тону пао у дневну собу породице са дететом (фото)…

Шок призор! Избегнута нова трагедија у Доњем Међурову код Ниша: Брест тежак тону пао у дневну собу породице са дететом (фото)…

Курир 03.08.2019
Осмочлана породица Стевановић у Доњем Међурову код Ниша избезумила се синоћ нешто после 20 сати када им је на поткровље куће пао брест стар више деценија и тежак око тону. Сва је срећа да је део породице која живи на поткровљу… »

Вести дана »