Povezane vesti
Porodica Stevanović iz Donjeg Međurova sinoć prošla kroz pravu dramu: Preživela sam bombardovanje, ali je ovo bilo gore! Začuo…
Kurir 03.08.2019
"Začuo se jak tresak a onda je sve počelo da puca. Mrak, varnice, dim, nismo znali šta se dešava. Pomislili smo gori kuća. Ja sam preživela i bombardovanje ali ovo je nešto najgore što mi se u životu desilo." Ovim rečima Radica Stevanović iz Donjeg… »
"Bilo je gore od NATO bombi": Nišlijama drvo staro 100 godina urnisalo kuću, srušilo krov i zidove
Telegraf 03.08.2019
Porodica koja je živela u potkrovlju sa detetom je, srećom, otišla na more. Snažna oluja koja je juče zahvatila Niš i okolinu iščupala je iz korena stoletni brest u selu Donje Međurovo i bacila ga na kuću porodice Stevanović. Pukom srećom niko nije… »
Šok prizor! Izbegnuta nova tragedija u Donjem Međurovu kod Niša: Brest težak tonu pao u dnevnu sobu porodice sa detetom (foto)…
Kurir 03.08.2019
Osmočlana porodica Stevanović u Donjem Međurovu kod Niša izbezumila se sinoć nešto posle 20 sati kada im je na potkrovlje kuće pao brest star više decenija i težak oko tonu. Sva je sreća da je deo porodice koja živi na potkrovlju s detetom predškolskog… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 55 minutajoš 19 povezanih
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 55 minutajoš 20 povezanih
Mlađi od 16 u Australiji više ne mogu da koriste društvene mreže: Od danas važi potpuna zabrana
Mondo pre 55 minutajoš 9 povezanih