Povezane vesti
Javila se subotićeva iz bolnice: Kao nova ja! Ogromne grudi su prošlost, starleta izvadila silikone! (foto)
Kurir 03.08.2019
Aleksandra Subotić odlučila je da smanji grudi, a ona je zakazala intervenciju, koja je uspešno završena. Bivša zadrugarka se javila iz bolničke postelje, pa rfanovima koji su brinuli, poručila: - Kao nova. Nova ja. Sve sam odlično podnela, nemam jake… »
U zavojima: Prva fotografija Aleksandre Subotić iz bolnice, priznala kako se oseća nakon operacije
Blic 03.08.2019
Aleksandra Subotić danas se podvrgla estetskoj operaciji kojom je smanjila grudi. Aleksandra je operisana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a nakon intervencije je podelila prvu fotografiju iz bolnice i otkrila kako se oseća. - Kao nova. Nova ja… »
Vesti dana »
Otkriveno šta se desilo Kristijanu Eriksenu: "Pokušao je da nešto kaže pre nego što je pao"
B92 pre 3 satajoš 48 povezanih
CIK Kosova: Prema preliminarnim rezultatima Samoopredeljenje dobilo 43.43 odsto glasova
Serbian News Media pre 1 danjoš 18 povezanih
(Video) Vanredni izbori na Kosovu: Samoopredeljenju 42,92 odsto glasova, Srpska lista osvojila svih deset mandata
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 18 satijoš 1 povezana