Povezane vesti
Javila se subotićeva iz bolnice: Kao nova ja! Ogromne grudi su prošlost, starleta izvadila silikone! (foto)
Kurir 03.08.2019
Aleksandra Subotić odlučila je da smanji grudi, a ona je zakazala intervenciju, koja je uspešno završena. Bivša zadrugarka se javila iz bolničke postelje, pa rfanovima koji su brinuli, poručila: - Kao nova. Nova ja. Sve sam odlično podnela, nemam… »
U zavojima: Prva fotografija Aleksandre Subotić iz bolnice, priznala kako se oseća nakon operacije
Blic 03.08.2019
Aleksandra Subotić danas se podvrgla estetskoj operaciji kojom je smanjila grudi. Aleksandra je operisana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a nakon intervencije je podelila prvu fotografiju iz bolnice i otkrila kako se oseća. - Kao nova. Nova ja… »
Vesti dana »
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 2 satajoš 2 povezane
Snežna oluja hara regionom, očekuje se i do 70 cm snega: Orkanska bura od 150 km/h nosi pahulje do Jadrana
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Sneg pada u Beogradu i Novom Sadu, upozorenje na jake snežne padavine u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji
RTS pre 3 minutajoš 27 povezanih