Povezane vesti

Smeje joj se cela Srbija: Miljana Kulić progovorila o školovanju na Pravnom fakultetu

Smeje joj se cela Srbija: Miljana Kulić progovorila o školovanju na Pravnom fakultetu

Blic 04.08.2019
Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga 2" Miljana Kulić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" koja se emituje na televiziji Pink. Osim što je gledaocima zapalo za oko da je promenila izgled, te je sada plavuša, jedna Miljanina rečenica… »
GLEDALA SAM PROFESORU U PATKU, NE SEĆAM SE NIJEDNOG PREDAVANJA! Miljana Kulić napravila haos u studiju, gledaoci ŠOKIRANI!

GLEDALA SAM PROFESORU U PATKU, NE SEĆAM SE NIJEDNOG PREDAVANJA! Miljana Kulić napravila haos u studiju, gledaoci ŠOKIRANI!

Svet & Skandal 04.08.2019
Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga- Narod pita”, gde je govorila o svim akutelnostima iz svog života, ali se prisetila i boravka u rijalitiju. Kulićka je potom odgovarala na pitanja gledaoca, a jedno se odnosilo i na njeno… »
Gledala sam profesoru u patku, ne znam nijednu definiciju: Miljana Kulić priznala kako je završila Pravni fakultet! Hit!

Gledala sam profesoru u patku, ne znam nijednu definiciju: Miljana Kulić priznala kako je završila Pravni fakultet! Hit!

Kurir 04.08.2019
Miljana Kulić rekla je da je završila Pravni fakultet, a onda je šokirala sve kada je priznala šta je radila tokom ispita. Kontroverzna rijaliti takmičarka rekla je da je profesoru na fakultetu sve vreme gledala u polni organ. "Da, istina je. I ti si… »

Vesti dana »