Повезане вести

Смеје јој се цела Србија: Миљана Кулић проговорила о школовању на Правном факултету

Смеје јој се цела Србија: Миљана Кулић проговорила о школовању на Правном факултету

Блиц 04.08.2019
Некадашња учесница ријалитија "Задруга 2" Миљана Кулић, синоћ је гостовала у емисији "Народ пита" која се емитује на телевизији Пинк. Осим што је гледаоцима запало за око да је променила изглед, те је сада плавуша, једна… »
Гледала сам професору у патку, не знам ниједну дефиницију: Миљана Кулић признала како је завршила Правни факултет! Хит!

Гледала сам професору у патку, не знам ниједну дефиницију: Миљана Кулић признала како је завршила Правни факултет! Хит!

Курир 04.08.2019
Миљана Кулић рекла је да је завршила Правни факултет, а онда је шокирала све када је признала шта је радила током испита. Контроверзна ријалити такмичарка рекла је да је професору на факултету све време гледала у полни орган… »
ГЛЕДАЛА САМ ПРОФЕСОРУ У ПАТКУ, НЕ СЕЋАМ СЕ НИЈЕДНОГ ПРЕДАВАЊА! Миљана Кулић направила хаос у студију, гледаоци ШОКИРАНИ!

ГЛЕДАЛА САМ ПРОФЕСОРУ У ПАТКУ, НЕ СЕЋАМ СЕ НИЈЕДНОГ ПРЕДАВАЊА! Миљана Кулић направила хаос у студију, гледаоци ШОКИРАНИ!

Свет & Скандал 04.08.2019
Миљана Кулић синоћ је гостовала у емисији “Задруга- Народ пита”, где је говорила о свим акутелностима из свог живота, али се присетила и боравка у ријалитију. Кулићка је потом одговарала на питања гледаоца, а једно се односило… »

Вести дана »