Povezane vesti
Smeje joj se cela Srbija: Miljana Kulić progovorila o školovanju na Pravnom fakultetu
Blic 04.08.2019
Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga 2" Miljana Kulić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" koja se emituje na televiziji Pink. Osim što je gledaocima zapalo za oko da je promenila izgled, te je sada plavuša, jedna Miljanina rečenica… »
GLEDALA SAM PROFESORU U PATKU, NE SEĆAM SE NIJEDNOG PREDAVANJA! Miljana Kulić napravila haos u studiju, gledaoci ŠOKIRANI!
Svet & Skandal 04.08.2019
Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga- Narod pita”, gde je govorila o svim akutelnostima iz svog života, ali se prisetila i boravka u rijalitiju. Kulićka je potom odgovarala na pitanja gledaoca, a jedno se odnosilo i na njeno… »
Gledala sam profesoru u patku, ne znam nijednu definiciju: Miljana Kulić priznala kako je završila Pravni fakultet! Hit!
Kurir 04.08.2019
Miljana Kulić rekla je da je završila Pravni fakultet, a onda je šokirala sve kada je priznala šta je radila tokom ispita. Kontroverzna rijaliti takmičarka rekla je da je profesoru na fakultetu sve vreme gledala u polni organ. "Da, istina je. I ti si… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 10 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 34 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska naredila stanovništvu Gaze da se evakuiše iz istočnog dela
RTV pre 10 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 5 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih