Povezane vesti
Vučić: Oni koji slave Oluju treba da znaju da umemo da odgovorimo snažnije, ali nećemo
Danas 05.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Krušedolu da su Srbi postali pametniji i učili na svojim greškama i poručio „onima koji slave Oluju“ da ne treba da misle da Srbija ne ume da odgovori snažnije jer „ume, ali neće“ i istakao da je… »
"Majka je četiri godine spavala sa bombom ispod jastuka": Devojka koja je sa pet godina izbegla iz Hrvatske: Srbiji hvala za…
Blic 04.08.2019
Milica Jurić, rođena Mihić na obeležavanju godišnjice Oluje u Krušedolu prisetila se danas kako je 28. avgusta 1991. imala pet godina i kad su joj ubili strica pitala je - zašto. - Odgovorili su mi da stric više neće doći. Iste noći brat, sestra i ja, sa… »
Vesti dana »

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 42 minutajoš 20 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 17 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 2 minutajoš 15 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili
N1 Info pre 42 minutajoš 8 povezanih