Повезане вести
Колинда у Книну: Дошло ми је да узмем пушку и одем на ратиште
Телеграф 05.08.2019
Како је рекла, док је радила као помоћница генералног секретара НАТО-а трудила се да се "Олуја" објасни као законита војна акција. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је синоћ у Книну да ју је током рата 90-их… »
Колинда певала "у бој", дошло јој "да узме пушку"
Мондо 05.08.2019
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је у Книну да ју је током рата 90-их година гризла савест и да је желела да узме пушку и оде на ратиште. Фото: ТАЊУГ/ ФОТО ХИНА/ МИЛАН САБИЦ/ нр "Најрадије бих ухватила… »
Колинда запевала „У бој!“, па поручила: Дошло ми је да узмем пушку и идем на ратиште
Спутник 05.08.2019
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је синоћ у Книну да ју је током рата 90-их година гризла савест и да је желела да узме пушку и оде на ратиште. „Најрадије бих ухватила пушку и отишла на ратиште, али схватала… »
Скандалозно признање! Колинда хтела да убија Србе: Гризла ме савест, дошло ми је да узмем пушку и одем на ратиште!
Курир 05.08.2019
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је у Книну да ју је током рата 90-их година гризла савест и да је желела да узме пушку и оде ратиште. "Најрадије бих ухватила пушку и отишла на ратиште, али схватала сам да… »
Хрватска председница синоћ у Книну пред читавим светом поручила: Жао ми је што нисам узела пушку!
Ало 05.08.2019
Тугује што деведесетих није била на ратишту. * Колинда Грабар Китарових својим готово свакодневним изјавама не престаје да шокира јавност у региону * Синоћ, на прослави "Олује", дошло је до кулминације * Овакве сропмрзачке изјаве… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 2 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана