Povezane vesti
Dan žalosti u Opštini Knić
RTS 05.08.2019
Predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić poglasio je utorak, 6. avgust Danom žalosti na teritoriji te opštine povodom tragične smrti osmgodišnjih blizanaca Vuka i Nauma Pešića iz Oplanića kod Knića, stradalih u saobraćajnoj nesreći na aut-oputu… »
"Otišli su naši anđeli": Cela Srbija tuguje za blizanacima Vukom i Naumom (8), majka nema od bola, selo Oplanić zavijeno u crno…
Blic 05.08.2019
Cela Srbija tuguje za tragično nastradalim blizancima Vukom i Naumom (8), koji su podlegli povredama zadobijenim u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Pored dečaka, u nesreći su nastradali njihov otac Aleksandar Pešić (42) i baba… »
Deka Dragutin doziva mrtve sina, ženu i unuke blizance
Večernje novosti 05.08.2019
Očaj i tuga u Kragujevcu i Kniću zbog tragedije i pogibije četvoro Pešića. Posle Aleksandra (42), Stanice (75) i Nauma (8), juče izdahnuo i Vuk (8). Majka Slavica samo plače, jeca i ni reč ne progovara. ŠUMADIJA tuguje zbog pogibije četvoro članova… »
"U trenu sam ostao bez najbližih, kako ću sam": Deda Dragutin nadao se da mu je unuk preživeo, a onda je stigla druga tragična…
Blic 04.08.2019
"Ne pitajte me ništa. U trenu sam ostao bez najbližih. Gde ću, kako ću sam, ne znam kako mi je drugi unuk, znam samo da je povređen". Ovim rečima drhtavim glasom o jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su nastradali Aleksandar Pešić (42), njegova… »
Vesti dana »

Vlada Srbije usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto
Nedeljnik pre 47 minutajoš 29 povezanih

Protesti u Srbiji: Privedeno dvoje studenta Filozofskog u Novom Sadu, policija na ulazu u zgradu fakulteta
NIN pre 22 minutajoš 27 povezanih

Novak objasnio Amerikancima šta su devedesete na Balkanu: Ovo pitanje je Novaka vratilo u detinjstvo! E zato je pešić prepun medalja i možda najveći selektor Srbije svih vremena: Detalj koji pokazuje koliko ozbiljno shvata svoj posao!
Hot sport pre 11 minutajoš 31 povezana

Od 1. decembra prosečna penzija biće blizu 500 evra
Glas Zapadne Srbije pre 26 minutajoš 24 povezane