Povezane vesti
Grabar Kitarović u Kninu na proslavi Oluje indirektno najavila kandidaturu
Danas 05.08.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas je na Kninskoj tvrđavi gde je prisustvovala je centralnoj manifestaciji obeležavanja 24. godišnjice završetka vojno-policijske akcije Oluja indirektno najavila svoju kandidaturu za još jedan mandat na… »
Kitarović: I idućih pet godina viđaću se s vama kao predsednica
RTS 05.08.2019
Hrvatska predsendica Kolinda Grabar Kitarović indirektno je u Kninu potvrdila da će se kandidovati za novi mandat. "Ovde sam danas kao predsednica i idućih pet godina ću se viđati ovde s vama kao predsednica", rekla je Grabar Kitarovićeva novinarima u… »
Kolinda na obeležavanju "Oluje" objavila kandidaturu za predsednika: Želi još jedan mandat
Blic 05.08.2019
Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu je na proslavi Oluje objavila kandidaturu za predsedničke izbore i još jedan mandat na Pantovčaku. - Planiram da dolazim u Knin i u idućih pet godina kao predsednica - rekla je Grabar-Kitarović na Kninskoj… »
Grabar-Kitarović najavila kandidaturu za novi mandat
SEEbiz 05.08.2019
KNIN - Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na tvrđavi u Kninu objavila je svoju kandidaturu za novi predsjednički mandat. "Svima čestitam Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu operacije Oluja. Ovdje sam… »
Vesti dana »
Dončić ne može sam: Lejkersi bez polufinala NBA kupa, Oklahoma nadigrala Sanse
Dnevnik pre 47 minutajoš 24 povezane
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 37 minutajoš 17 povezanih
Rusi tvrde: Kijev pretvoren u kriminalni klan, pregovori sa Trampom zapeli
Alo pre 26 minutajoš 18 povezanih
Predsednik Vučić uživo iz Niša o svim aktuelnostima: SNS je ubedljivo pobedio u Sečnju
Dnevnik pre 16 minutajoš 15 povezanih