Povezane vesti
Selektor SAD: Nisam zabrinut, imam dobru ekipu
Vesti online 06.08.2019
Selektor reprezentacije SAD Greg Popovič izjavio je da bez obzira na brojne otkaze NBA zvezda očekuje dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Kini. Amerikanci su počeli pripreme na Univerzitetu Nevada u Las Vegasu nakon više od 10 otkaza glavnih… »
Popovića ne brinu otkazi: Zanimaju me samo igrači koji su tu
Večernje novosti 06.08.2019
Naš cilj je da budemo bolji svakim danom i dođemo u formi u Kinu. Ima mnogo timova koji su dugo na okupu, dok mi nismo igrali nikad u ovom sastavu i zato moramo da vežbamo puno - rekao je Greg. I NAJVEĆA košarkaška sila, SAD, počela je pripreme za… »
Amerikanci bi na tron, a ne znaju ni kako do njega: Košarkaši SAD se izblamirali na početku priprema
Sportal blic 06.08.2019
Ako Greg Popovič do sad nije imao migrene, posle početka priprema za Mundobasket sa reprezentacijom SAD će ih sigurno imati. Popovič se suočio sa brojnim otkazima, reprezentaciju je odbila skoro svaka veća NBA zvezda, a "Ludi Srbin" sada ima novi… »
Pop: Ne brinu me izostanci, zanimaju me samo prisutni
N1 Info 06.08.2019
Američka košarkaška reprezentacija počela je pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini, ali bez najvećih zvezda. Selektor Greg Popovič je međutim optimističan po pitanju rezultata ove reprezentacije i veruje u igrače koji su mu na raspolaganju… »
Vesti dana »
Srbiju očekuje 40 stepeni razlike: Noćas i do minus 20, a onda stiže neverovatan preokret
Telegraf pre 43 minutajoš 31 povezana
Studenti FTN ljuti zbog objavljivanja imena navodnih organizatora blokade, traže reakciju nadležnih
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih
Forbs: Vučić požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge od Novog Sada do Mađarske pre roka
Nova ekonomija pre 14 satijoš 5 povezanih