Повезане вести
Селектор САД: Нисам забринут, имам добру екипу
Вести онлине 06.08.2019
Селектор репрезентације САД Грег Попович изјавио је да без обзира на бројне отказе НБА звезда очекује добар резултат на Светском првенству у Кини. Американци су почели припреме на Универзитету Невада у Лас Вегасу након више од 10… »
Поповића не брину откази: Занимају ме само играчи који су ту
Вечерње новости 06.08.2019
Наш циљ је да будемо бољи сваким даном и дођемо у форми у Кину. Има много тимова који су дуго на окупу, док ми нисмо играли никад у овом саставу и зато морамо да вежбамо пуно - рекао је Грег. И НАЈВЕЋА кошаркашка сила, САД… »
Поп: Не брину ме изостанци, занимају ме само присутни
Н1 Инфо 06.08.2019
Америчка кошаркашка репрезентација почела је припреме за Светско првенство у Кини, али без највећих звезда. Селектор Грег Попович је међутим оптимистичан по питању резултата ове репрезентације и верује у играче који су му на… »
Американци би на трон, а не знају ни како до њега: Кошаркаши САД се избламирали на почетку припрема
Спортал блиц 06.08.2019
Ако Грег Попович до сад није имао мигрене, после почетка припрема за Мундобаскет са репрезентацијом САД ће их сигурно имати. Попович се суочио са бројним отказима, репрезентацију је одбила скоро свака већа НБА звезда, а "Луди… »
Вести дана »
ОПРЕЗ: Овако изгледа ледена киша, која од улица и тротоара прави клизалиште
Решетка пре 52 минутајош 38 повезаних
Алармантно упозорење РХМЗ-а! Снег и ледена киша погодиће већи део Србије, а ево где ће бити најопасније!
Дневник пре 2 сатајош 32 повезане