Povezane vesti
Deo Bukovca bez vode zbog havarije
Radio 021 07.08.2019
Deo Bukovca nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti Karađorđeva i okolne ulice. Kako navode u "Vodovodu", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Deo Bukovca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 07.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Karađorđeva i okolne ulice u Bukovcu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Čika Stevina ulica bez vode zbog havarije
Radio 021 07.08.2019
Čika Stevina ulica nema vode zbog havarije. Ova ulica bez vode će biti do 11 časova. Kako navode u "Vodovodu i kanalizaciji", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Čika Stevina ulica bez vode
Dnevnik 07.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Čika Stevina ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Čika Stevina ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 07.08.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti Čika Stevina ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 21 povezana

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 41 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 13 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih