Povezane vesti
‘Udarna igla’ Malatije: Već sam tresao mrežu Stojkovića, opasni su Suma i Tošić, ali mi smo bolji!
Hot sport 07.08.2019
Najbolji igrač Malatije uveren je da su Turci bolji tim od Partizan i da će to pokazati u dvomeču u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Adis Jahović bio je strelac odlučujućeg gola u dvomeču protiv Olimpije, jer je u 77. minutu… »
Najbolji igrač Malatije: Opasni su Suma i Tošić, ali mi smo bolji - idemo dalje
Mozzart sport 07.08.2019
Adis Jahović, strelac dva gola protiv Olimpije, ne sumnja u prolaz turskog tima... Iskusni napadač turske Malatije Adis Jahović (32) poručio je uoči gostovanja u Beogradu da očekuje dva uzbudljiva meča. On je u mini intervjuu za Večernje novosti… »
Jahović za "Novosti": Partizan dobar, Malatija bolja
Večernje novosti 06.08.2019
Prednost crno-belih u četvrtak su navijači, nadam se da atmosfera neće negativno uticati na moj tim, kaže napadač Malatije Adis Jahović. TRENER Malatije Sergen Jalčin lomio je koplja sa Konjom da dovede napadača Adisa Jahovića i već na evropskom… »
Vesti dana »
Stižu nam ledeni dani, a ovde će biti 30 cm snega! Rhmz izdao upozorenje, popalio alarme, toplije tek od ovog dana! Šta nas čeka za Srpsku novu a šta u februaru
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Ovo se nikada nije desilo na Australijan openu, pobeda koja je obradovala celu naciju
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih