Povezane vesti
Mislili da ponovo neko puca – stampedo na Tajms skveru zbog glasnog paljenja motora
RTS 07.08.2019
Panika je zavladala u utorak uveče na Tajms skveru kada su prolaznici glasan zvuk paljenja motocikla i „pucanje“ izduvnih glasova iz auspuha zamenili zvukom vatrenog oružja. Policija je saopštila da nije bilo pucnjave, već da su paljenje motocikala i… »
Zvuk motora uplašio Njujorčane, bežali sa Tajms skvera
Dnevnik 07.08.2019
NjUJORK: Glasan zvuk paljenja motora i pucanje izduvnih gasova izazvalo je paniku među građanima, koji su bežali sa Tajms skvera, saopštila je policija u Njujorku. Policija je na svom Tviter nalogu objavila da na Tajms skveru nije bilo pucnjave, već da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana