Povezane vesti
Dimio se od udara, prepoznao sam ga po pertlama: Preminuo Mirko (89) iz Niša kog je spržilo 25.000 volti, prijatelj Ljubiša…
Kurir 07.08.2019
Nišlija Mirko V. (89) preminuo je sinoć u niškom Kliničkom centru od posledica strujnog udara koji je nekoliko sati ranije zadobio na teritoriji Železničke stanice Crveni Krst dok je skupljao šljive. - Pacijent je imao opekotine drugog i trećeg… »
Podlegao jezivim povredama: Starac kog je spržilo 20.000 volti nije izdržao
Blic 07.08.2019
MIrko V. (89) iz Niša koji je zadobio teške opekotine od udara struje napona 20.000 volti juče oko 14 časova na prostoru Železničke stanice Crveni krst, preminuo je sinoć u Kliničkom centru u Nišu. On je zadobio duboke opekotine drugog i trećeg… »
Nišlija preminuo od strujnog udara od 20.000 volti, prepoznali ga po cipelama
Večernje novosti 07.08.2019
Mirko V. (89) sa dubokim opekotinama primljen u KC Niš gde je odmah operisan, međutim njemu nije bilo spasa. NIŠLIJA Mirko V. (89) koji je u utorak zadobio je povrede opasne po život i opekotine drugog i trećeg stepena kada ga je kod Železničke… »
Starca u Nišu spržilo: 20.000 volti "Telo mu je bilo celo u opekotinama i još se dimilo, prepoznao sam ga po pertlama"
Blic 06.08.2019
Začuo sam neko krkljanje i onda ugledao telo čoveka između šina. Davao je znake života ali je bio je ceo u opekotinama, odeća mu je skroz izgorela i telo se još dimilo. Nije se moglo prepoznati o kome se radi, samo su cipele ostale cele. Prepoznao… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana