Повезане вести
Зеленски тврди: Путин ми је нешто обећао
Блиц 07.08.2019
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је телефоном разговарао с руским председником Владимиром Путином поводом погибије четири украјинска војника у региону Донбаса и позвао Путина да изврши утицај на борце… »
Зеленски тражи од Путина да утиче на сепаратисте у Украјини
Данас 07.08.2019
Украјински председник Володимир Зеленски је у „хитном“ телефонском разговору затражио од руског председника Владимира Путина да утиче на проруске сепаратисте на истоку Украјине да се заустави ескалација сукоба. „Рекао сам му да… »
Зеленски позвао Путина након погибије украјинских војника
Слободна Европа 07.08.2019
Председник Украјине, Володимир Зеленски, рекао је да је разговарао телефоном са руским колегом Владимиром Путином, након што су четири украјинска војника убијена у гранатирању на истоку Украјине. "Хитно сам га позвао. Рекао сам… »
Зеленски тражи од Путина да утиче на сепаратисте у Украјини
Н1 Инфо 07.08.2019
Украјински председник Владимир Зеленски је у "хитном" телефонском разговору затражио од руског председника Владимира Путина да утиче на проруске сепаратисте на истоку Украјине да се заустави ескалација сукоба. "Рекао сам му да… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 1 повезана