Povezane vesti
Brnabić o zahtevima Maje Pavlović: Uradili smo sve što smo mogli
N1 Info 07.08.2019
Vlasnica novosadskog "Kanala 9" Maja Pavlović obavestila je UNS da će u ponedeljak, 12. avgusta, treći put, započeti štrajk glađu ukoliko problemi njene televizije ne budu rešeni. Ona je navela da nakon tri meseca od sastanka s premijerkom Anom Brnabić… »
Pavlović: Verovala sam institucijama, pravdu ću potražiti i u Strazburu
N1 Info 07.08.2019
Štrajk glađu prekinula sam verujući institucijama, ali nakon tri meseca i dalje nema rezultata, a situacija u koju smo dovedeni ne ostavlja mnogo prostora za strpljenje, rekla je vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović. Na žalost, došli smo u pat poziciju, kazao… »
Sastanak sa Vučićem i ispunjenje zahteva ili štrajk
Danas 07.08.2019
Maja Pavlović, vlasnica Kanala 9, ponovo ukazuje na probleme koji bi mogli da ugase ovaj medij Ukoliko kabinet premijerke Ane Brnabić ne omogući obećani sastanak sa predsednikom Vučićem ili ispunjenje ranije utvrđenih zahteva, od ponedeljka ću po treći… »
Vesti dana »

Srđan Blagojević: Ova utakmica oslikava situaciju u kojoj se nalazimo
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana